Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Rdeča pesa - Beta vulgaris
- lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Rdečo peso z visoke grede smo že nekajkrat jedli. Bila je zelo okusna. Za ozimnico je ne mislim gojiti, sem jo pa še dvakrat sejala na drugih mestih, ker bi rada dalj časa jedla mlado.
Meni se zdi, da ji tole vlažno in toplo vreme zelo prija. V lanski vročini in suši je delala zelo slabo, tako sejana kot iz kupljenih sadik._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Meni se zdi, da ji tole vlažno in toplo vreme zelo prija. V lanski vročini in suši je delala zelo slabo, tako sejana kot iz kupljenih sadik._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Imam tisti Power đuser (nisem doma in ne znam napisat pravilno) in s tem sočim po jutrih rdečo peso+korenje+karkoli je še ali pa samo to. Drobiž od rdeče pese in korenčka nič ne zavržem, vse imam za sok. Vedno delam sproti. Prode ven bistri sok.
lp_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
lp_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...