Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2013

Odgovori
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Evo me, sem že v borovnicah Very Happy .

LP pozdrav_________________mfranc
Nadina

Odgovor Napisal/-a Nadina »

Mfranc, bravo!!!! prvo mesto

Jutri moram med paradajze (ker hočem ), morda najdem tudi jaz že kakega pobarvanega Rolling Eyes
mfranc

Nadina, sigurno si kaj našla, sedajle se je začelo Razz .

Drugače pa prihajam s paradižnikovih gred in končnooo Exclamation Cool - viola, rumena, rjava, rdeča, siva barva so se začele spreminjati v normalno zeleno Laughing . Govorim o listih ubogih vrtnih paradižnikov Very Happy Very Happy Very Happy .

Tale sonček je čudodelnik poklon .

LP_________________mfranc
Uporabniški avatar
Plamenka

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Nadina je napisal/a:
Mfranc, bravo!!!! prvo mesto

Jutri moram med paradajze (ker hočem ), morda najdem tudi jaz že kakega pobarvanega Rolling Eyes

Nadina, sigurno boš prinesla polno skledo. Če imamo že celinci kako kroglico pobarvano. Wink Včeraj sem končno dala fermentirat Stupice. Smo jih že nekaj pojedli predtem, a se sploh nisem spomnila.

MFranc, a ne, kako lepo rastejo, čim je normalno vreme? Moji na vrtu tudi dobivajo normalno zeleno barvo.
rumba

Odgovor Napisal/-a rumba »

Plamenka, jaz bi te tudi prosila, če lahko spraviš kako semence od Stupic še zame. Very Happy

Nadina, pri tebi bo verjetno že prav pisano! Razveseli nas s kako sliko, da vsaj ta vidim barvo. Pri meni je še dolgo ne bo.
Uporabniški avatar
Plamenka

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Sem si nekam zapisala, pa za Staro postajo tudi.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Končno so pričeli rasti tudi pri meni. Na prostem in v tunelu še ni nič za slikat, okenski so pa bolj pridni:

1000&100

Micro Gemma (v sredini) se bo vsak čas obarvala, Micro Tomčka (levo in desno) sem pa danes presadila ločeno, ker sta bila kar najprej žejna
mfranc

Muha, lepi, zdravi paradajzki, zgleda da jim paše gazdarica in čisti gorski zrak Very Happy Wink .

Plamenka je napisal/a:
MFranc, a ne, kako lepo rastejo, čim je normalno vreme? Moji na vrtu tudi dobivajo normalno zeleno barvo.

Ja zadnji čas Cool Rolling Eyes , pri meni pet minut čez dvanajsto Evil or Very Mad . Npr. Malakhitovaya Shkatulka od Labie so imeli za debel oreh velike plodove in so se najlepši "obleteli" ... Rolling Eyes .
Ampak, gremo naprej Smile .

LP_________________mfranc
rumba

Odgovor Napisal/-a rumba »

Plamenka je napisal/a:
Sem si nekam zapisala, pa za Staro postajo tudi.

Hvala! very happy
Irenca

Odgovor Napisal/-a Irenca »

Haha, Plamenka Stupice že obira in fermentira, jaz pa sem ga včeraj šele posadila na njivo Laughing
Ne bi verjela, če bi mi kdo rekel, da bom sadila paradajz 14. junija. No, saj je bila samo ena sadika.
Revček Stupice, ki je bil posejan 20. marca (hvala, Pika, za semenčka) in je zdaj šele prilezel na 10 cm, ker je strašno dolgo kalil in potem strašno čudno rasel - deformiranček. Pa je vendarle uspel zrasti in upam, da bo kaj od njega. Vsaj za seme Wink
Saj enega Stupice imam pa v loncu na balkonu, ampak je le čisto malo pred njim, ker je bil tudi deformiran :P
Ne vem, kaj je to s tem Stupice Rolling Eyes Laughing

Sem pa dala v zemljo zalistnik od Zerota in od Red cherry, ker me zanima, kako res ta svar deluje, ko pravite, da se da hitro priti do sadike. Le moti me, ko ne vem, kaj se noter v zemlji dogaja. Imam v enem lončku dva zalistnika in bom po moje enega potegnila ven, da vidim, kako hitro se delajo korenine. Enega reskiram za znanost Laughing
Odgovori