Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2013
Nadina je napisal/a: |
Mfranc, bravo!!!! Jutri moram med paradajze (ker ), morda najdem tudi jaz že kakega pobarvanega |
Nadina, sigurno boš prinesla polno skledo. Če imamo že celinci kako kroglico pobarvano. Včeraj sem končno dala fermentirat Stupice. Smo jih že nekaj pojedli predtem, a se sploh nisem spomnila.
MFranc, a ne, kako lepo rastejo, čim je normalno vreme? Moji na vrtu tudi dobivajo normalno zeleno barvo.
Muha, lepi, zdravi paradajzki, zgleda da jim paše gazdarica in čisti gorski zrak .
Ja zadnji čas , pri meni pet minut čez dvanajsto . Npr. Malakhitovaya Shkatulka od Labie so imeli za debel oreh velike plodove in so se najlepši "obleteli" ... .
Ampak, gremo naprej .
LP_________________mfranc
Plamenka je napisal/a: |
MFranc, a ne, kako lepo rastejo, čim je normalno vreme? Moji na vrtu tudi dobivajo normalno zeleno barvo. |
Ja zadnji čas , pri meni pet minut čez dvanajsto . Npr. Malakhitovaya Shkatulka od Labie so imeli za debel oreh velike plodove in so se najlepši "obleteli" ... .
Ampak, gremo naprej .
LP_________________mfranc
Haha, Plamenka Stupice že obira in fermentira, jaz pa sem ga včeraj šele posadila na njivo
Ne bi verjela, če bi mi kdo rekel, da bom sadila paradajz 14. junija. No, saj je bila samo ena sadika.
Revček Stupice, ki je bil posejan 20. marca (hvala, Pika, za semenčka) in je zdaj šele prilezel na 10 cm, ker je strašno dolgo kalil in potem strašno čudno rasel - deformiranček. Pa je vendarle uspel zrasti in upam, da bo kaj od njega. Vsaj za seme
Saj enega Stupice imam pa v loncu na balkonu, ampak je le čisto malo pred njim, ker je bil tudi deformiran :P
Ne vem, kaj je to s tem Stupice
Sem pa dala v zemljo zalistnik od Zerota in od Red cherry, ker me zanima, kako res ta svar deluje, ko pravite, da se da hitro priti do sadike. Le moti me, ko ne vem, kaj se noter v zemlji dogaja. Imam v enem lončku dva zalistnika in bom po moje enega potegnila ven, da vidim, kako hitro se delajo korenine. Enega reskiram za znanost
Ne bi verjela, če bi mi kdo rekel, da bom sadila paradajz 14. junija. No, saj je bila samo ena sadika.
Revček Stupice, ki je bil posejan 20. marca (hvala, Pika, za semenčka) in je zdaj šele prilezel na 10 cm, ker je strašno dolgo kalil in potem strašno čudno rasel - deformiranček. Pa je vendarle uspel zrasti in upam, da bo kaj od njega. Vsaj za seme
Saj enega Stupice imam pa v loncu na balkonu, ampak je le čisto malo pred njim, ker je bil tudi deformiran :P
Ne vem, kaj je to s tem Stupice
Sem pa dala v zemljo zalistnik od Zerota in od Red cherry, ker me zanima, kako res ta svar deluje, ko pravite, da se da hitro priti do sadike. Le moti me, ko ne vem, kaj se noter v zemlji dogaja. Imam v enem lončku dva zalistnika in bom po moje enega potegnila ven, da vidim, kako hitro se delajo korenine. Enega reskiram za znanost