Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Brokoli - Brassica oleracea var. italica
Živa, cvetje poreži, zagotovo bo pognalo glavice na novo.
Zanmivo, tudi meni dva pednja visoke sadike na sredini poganjajo majcene glavice . Najbrž bo vzrok v letošnjih temperaturah oz vremenu.
Sem cvetke že enkrat potrgala, pa so spet nastavile nove, rastlinice pa ne rastejo ne vem kako._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Zanmivo, tudi meni dva pednja visoke sadike na sredini poganjajo majcene glavice . Najbrž bo vzrok v letošnjih temperaturah oz vremenu.
Sem cvetke že enkrat potrgala, pa so spet nastavile nove, rastlinice pa ne rastejo ne vem kako._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Moj brokoli je čudovit, glave so skoraj kilske.
Nekaj mi ni jasno - ko ste razpravljali o dodatnih glavicah - zakaj jih pa eni delajo, drugi pa ne?
_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Nekaj mi ni jasno - ko ste razpravljali o dodatnih glavicah - zakaj jih pa eni delajo, drugi pa ne?
_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Bi kdo vedel, kaj mi je zraslo? Posejal sem semena brokolija, sedaj pa se mi po vrtu razrašča neka skoraj meter visoka, 60 cm široka pošast. Listje ima nek užiten okus, ne vidim pa nikjer zelene glavice, da bi jo odrezal/pojedel.
Na prvi sliki - v vsej velikosti, črna gajbica je visoka 50 cm.
Še pogled od zgoraj:
Nazadnje urejal/a slavc 22 Avg 2014 08:35; skupaj popravljeno 1 krat
Na prvi sliki - v vsej velikosti, črna gajbica je visoka 50 cm.
Še pogled od zgoraj:
Nazadnje urejal/a slavc 22 Avg 2014 08:35; skupaj popravljeno 1 krat