FIŽOL JERUZALEMSKI
-
zoyba
- Prispevkov: 251
- Pridružen: Če Jun 20, 2013 2:00 am
http://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnologija/pomurci-z-orgonsko-energijo-proti-toci/237394_________________Robert
-
zoyba
- Prispevkov: 251
- Pridružen: Če Jun 20, 2013 2:00 am
-
brbr
- Prispevkov: 8574
- Pridružen: Če Jun 06, 2013 2:00 am
Sem šla pogledat mojega - cvet je svetlo roza, kot pri tebi, Muha-izgleda, da sem za reprezentančno sliko poslikala star cvet (tak kot na tvoji fotografiji v ozadju
)
Me je pa moj Jeruzalemčan danes presenetil, ker je že poln lepih dovolj velikih rumenih strokov. Ga bom jutri dopoldan, ko bo čas za cvet (biodinamiki pravijo, da naj bi fižol obirali v času za cvet, ker to spodbuja rastlino k bujnejšemu cvetenju) potrgala in poslikala, kasneje pa pojedla,
.
Aja, pa tudi fotografijo cveta bom zamenjala, ali pa če ti prestaviš svojo na prvo stran(?=_________________naredimo svet lepši
Me je pa moj Jeruzalemčan danes presenetil, ker je že poln lepih dovolj velikih rumenih strokov. Ga bom jutri dopoldan, ko bo čas za cvet (biodinamiki pravijo, da naj bi fižol obirali v času za cvet, ker to spodbuja rastlino k bujnejšemu cvetenju) potrgala in poslikala, kasneje pa pojedla,
.Aja, pa tudi fotografijo cveta bom zamenjala, ali pa če ti prestaviš svojo na prvo stran(?=_________________naredimo svet lepši
-
brbr
- Prispevkov: 8574
- Pridružen: Če Jun 06, 2013 2:00 am
Kot sem obljubila-prilagam fotografijo mojega Jeruzalemčana, ki je poln velikih strokov.
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji
Stroki so svileni, nežni. Pri čiščenju brez nitk. Kuha se cca 15min. Meso masleno, dobrega okusa. Po mojem odličen fižol za stročje in zrnje. S št. 16 brbr sta si zelo podobna._________________naredimo svet lepši
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji
Stroki so svileni, nežni. Pri čiščenju brez nitk. Kuha se cca 15min. Meso masleno, dobrega okusa. Po mojem odličen fižol za stročje in zrnje. S št. 16 brbr sta si zelo podobna._________________naredimo svet lepši

