Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

FIŽOL JERUZALEMSKI

zoyba

Odgovor Napisal/-a zoyba »

Ja vedno se kaj najde, da nam popestri letino. Jaz za obrambo pred točo uporabljam orgonski top Confused Deluje - ni toče Question Smile_________________Robert
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Kaj pa je to Embarassed_________________naredimo svet lepši
zoyba

brbr

Kje pa si dobil to reč. si jo sam naredil, ali kupil?
Jaz imam na vrtu protitočno mrežo, mislim, da 4 leta. In glej ga zlomka-odkar jo imam pri nas ni toče Shocked_________________naredimo svet lepši
zoyba

Odkar sem naredil to zadevo pri nas ni toče (povsod okoli pač je) vendar pa je tudi prej dvajset let ni bilo. Recimo oz. verjeti moraš, da je ne bo in jo pač ni Smile Na spletu je veliko napisanega na to temo in jaz pač verjamem. Ljudje o vsem, kar nam je tuje dvomimo._________________Robert
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Vidno poznejši od ostalih. Medtem, ko imajo nekateri drugi že lepo razvite stroke, ta komaj odpira prvi cvet:

brbr

Hm, moram pogledat cvetove pri mojih.... Tvoj ima nežno roza cvet, jaz pa sem zapisala, da ima belega... Bo treba popravit, a ne? Jutri pogledam, kako izgleda pri meni._________________naredimo svet lepši
brbr

Sem šla pogledat mojega - cvet je svetlo roza, kot pri tebi, Muha-izgleda, da sem za reprezentančno sliko poslikala star cvet (tak kot na tvoji fotografiji v ozadju Embarassed )
Me je pa moj Jeruzalemčan danes presenetil, ker je že poln lepih dovolj velikih rumenih strokov. Ga bom jutri dopoldan, ko bo čas za cvet (biodinamiki pravijo, da naj bi fižol obirali v času za cvet, ker to spodbuja rastlino k bujnejšemu cvetenju) potrgala in poslikala, kasneje pa pojedla,heheh.

Aja, pa tudi fotografijo cveta bom zamenjala, ali pa če ti prestaviš svojo na prvo stran(?=_________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

brbr, kar ti jo zamenjaj, bo še bolj verodostojno, če bosta dve.
brbr

Kot sem obljubila-prilagam fotografijo mojega Jeruzalemčana, ki je poln velikih strokov.

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji

Stroki so svileni, nežni. Pri čiščenju brez nitk. Kuha se cca 15min. Meso masleno, dobrega okusa. Po mojem odličen fižol za stročje in zrnje. S št. 16 brbr sta si zelo podobna._________________naredimo svet lepši
Odgovori