Enega bi jaz Sicer je pri nas pa verjetno po celi domovini trenutno cepičev kolikor kdo hoče zaradi žleda, le ne vemo katre sorte so _________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši ali je ta svet lepši, ker si ti v njem? Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Žledolom je tudi pri meni naredil kar nekaj škode , lahko pa prav zato ponudim cepiče: jablane rdeči boskop in weirouge, rdečemesnate vinogradniške breskve, slive rumene okrogle z rdečim poprhom (zelo sladke), morda še tudi cepič kake ploščate breskve. Tudi bezeg hasberg potaknjence.
Dali je netko zainteresiran za zamjenu reznica voća.Tražim razne sorte Asimine u zamjenu nudim reznice po dogovoru. Crveni dud,crveni ringlov,žižula,josta,crveni ribiz,bijela šljiva velika okrugla(veličina marelice)crvenolisna šljiva,smokva crna,limun...itd lp
Cepi češnje in nashi iz Vitanja so v kleti v mivki tukaj na domačiji, je predaleč potem, ko je akcija in bodo lepo na voljo, ko bo čas. Imam kar nekaj močnih divje raslih hruškovih podlag... iščem zanimive cepiče sortnih hrušk pa tudi našija - v zameno dam podlago, če je želja.
Danes sem na gredo presajal lesnike iz pešk, do zdaj so rasle eno leto v koritu in so bolj boge, imajo pa lepe koreninice... upam, da lepo zrasejo do časa za okulirat.
babaco, cepe Nottingham nešplje in navadne si želel. Kako bova zrihtala? Jih narežem in shranim jaz, bi želel, da ti jih pošljem, bi raje imel spomladi sveže narezane?