Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Izmenjava cepičev

Odgovori
Furman

Odgovor Napisal/-a Furman »

Optimist je napisal/a:
Cepič ali dva rdečega topaza bo viška....

Enega bi jaz Wink
Sicer je pri nas pa verjetno po celi domovini trenutno cepičev kolikor kdo hoče zaradi žleda, le ne vemo katre sorte so Evil or Very Mad_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Žledolom je tudi pri meni naredil kar nekaj škode Crying or Very sad , lahko pa prav zato ponudim cepiče: jablane rdeči boskop in weirouge, rdečemesnate vinogradniške breskve, slive rumene okrogle z rdečim poprhom (zelo sladke), morda še tudi cepič kake ploščate breskve. Tudi bezeg hasberg potaknjence.
praky

Odgovor Napisal/-a praky »

Dali je netko zainteresiran za zamjenu reznica voća.Tražim razne sorte Asimine u zamjenu nudim reznice po dogovoru.
Crveni dud,crveni ringlov,žižula,josta,crveni ribiz,bijela šljiva velika okrugla(veličina marelice)crvenolisna šljiva,smokva crna,limun...itd
lp
AndrejK

Odgovor Napisal/-a AndrejK »

Iščem cepiče hruške pastorjevka ali aljanka oziroma lahko tudi kakšno drugo zelo bujno rastočo.

LP, Andrej
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

AndrejK, Pastorjevko lahko dobiš pri meni.
AndrejK

Odgovor Napisal/-a AndrejK »

Super, hvala, se bom oglasil.

LP, Andrej
Igy

Odgovor Napisal/-a Igy »

Bomo letos kaj cepili?_________________LP
--------------------------------------------------
Šele ko si zasadiš vrt, si ustvariš pravi dom.
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Cepi češnje in nashi iz Vitanja so v kleti v mivki tukaj na domačiji, je predaleč potem, ko je akcija in bodo lepo na voljo, ko bo čas.
Imam kar nekaj močnih divje raslih hruškovih podlag... iščem zanimive cepiče sortnih hrušk pa tudi našija - v zameno dam podlago, če je želja.

Danes sem na gredo presajal lesnike iz pešk, do zdaj so rasle eno leto v koritu in so bolj boge, imajo pa lepe koreninice... upam, da lepo zrasejo do časa za okulirat.

babaco, cepe Nottingham nešplje in navadne si želel. Kako bova zrihtala? Jih narežem in shranim jaz, bi želel, da ti jih pošljem, bi raje imel spomladi sveže narezane?
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Ja, bilo bi najbolje , da pošlješ. Vendar se za rez cepičev še ne mudi.
Ne vem kdaj bo pomladno srečanje, bi lahko tudi takrat vzel.
tinko

Odgovor Napisal/-a tinko »

Cepil bom jablane in hruške,breskve, marelice, slive, orehe. Cepil bom češnjo Carmen. Letos bom poskusil s cepljenjem kostanjev.
Odgovori