HOKAIDO UCHIKI KURI - Cucurbita maxima
-
- Kraj: Rimske Toplice
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Hvala, metuljc! Sem tudi sama razmišljala v tej smeri
. Sproti bom porabila te, ki se mi debelijo na žičnati ograji in me skrbi, da jo bodo počasi podrle
. Tiste, ki so lepo varno na tleh, bom začela pa puščati.
Kdaj se pa pričakuje, da jim oleseni pecelj? Najbrž butasto vprašanje - ampak a gre to po nekem času od njihovega nastanka in zrelostjo tiste konkretne buče, ali je povezano z jesenjo in splošnim odmiranjem rastline?
_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)

Kdaj se pa pričakuje, da jim oleseni pecelj? Najbrž butasto vprašanje - ampak a gre to po nekem času od njihovega nastanka in zrelostjo tiste konkretne buče, ali je povezano z jesenjo in splošnim odmiranjem rastline?

Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
Ko postane buča lepo oranžna in postaja pecelj malo drugačen, ne več povsem zelen, bi rekla malo na pamet. Takšno bi jaz že mirno pobrala in jo dala na zorenje.
Joj, kako ti zavidam (pa privoščim tudi, seveda) tako bogastvo teh buč. Pri nas je letos ena žalost z njimi.
Joj, kako ti zavidam (pa privoščim tudi, seveda) tako bogastvo teh buč. Pri nas je letos ena žalost z njimi.
-
Še enkrat hvala! Če prideš kaj naokoli, jih dobiš
. Jih vsa moja žlahta dobiva od mene
.
V prvem odgovoru si omenjala plesen - ob natančnem pregledu listov bi rekla, da jo že imam
. Naj liste, na katerih sem jo opazila, odstranim? Je bolj na starih listih. Pa kakšen žajbljev čaj jim najbrž tudi ne bi škodil, ne?_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)

V prvem odgovoru si omenjala plesen - ob natančnem pregledu listov bi rekla, da jo že imam

Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
-
Sodino škropivo preverjeno deluje proti pepelasti plesni! Škropi se na tri dni, dokler se plesen ne ustavi..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
instagram: @iva.grasa.ig
spletna stran: www.tomatojunkie.eu
spletna stran: www.tomatojunkie.eu
-
-