Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Zelena solata - Lactuca sativa
mfranc, Canasta je zelena, z malo rjavimi pegami oz ploskvami. Poglej jo, lepotico.
Letos sem prvič sejala canasto in mi je zelo všeč. Ker je letos nemogoče vreme mi je edino ta solata ratala kolikor pač je. Druge so absolutno zanič. Gentilino sem sjala dvakrat, ni bilo niti ene, braziljanka se je ozelenila jo je toča in neurje uničilo. Zanima me kako priti do semena canaste ker zgleda da ne gre rada v cvet?
Ciklama, v noirmalnem letu (predlani, celo lani) mi je spomaldanska setev lepo šla v cvet in naredila seme, res pa precej jeseni, mislim, da kar septembra.
Za prihodnje leto bo najbolje, da boš spet kupila vrečko semena (Uzdaj ga ima več semenarskih hiš), če ga ne boš našla v tvojem koncu, pa sporoči in ti ga pošljem. Je res solata ena-A.
Za prihodnje leto bo najbolje, da boš spet kupila vrečko semena (Uzdaj ga ima več semenarskih hiš), če ga ne boš našla v tvojem koncu, pa sporoči in ti ga pošljem. Je res solata ena-A.
Jaz imam s solatami vseh vrst noro srečo - predvsem pri meni ni polžev. Ledenko, unicum in hrastov list smo jedli do konca septembra. Takšnole imam pa že nekaj časa endivijo, mi je kar težko "priznati" . Moj croks je zraven za merilo . Tale bo danes končala kot topla endivija .
_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Hvala, brbr . Komaj čakam, da jo odrežem, a jo bom pustila na gredi do trenutka, ko bo žrtvovana za kulinarično poslastico - ima srečo, da midva bolj pozno jeva ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)