Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Neem azal,neem tonik
-
- Site Admin
Neem azal,neem tonik
(Prenos iz arhiva)
Hm, z Neem tonikom sem velikokrat škropil; v začetku predvsem plodovke, kasneje tudi fige. Se mi zdi, da mi je precej pomagal pri škodljivcih - mogoče ima res tudi pozitivne učinke kot repelent .
Predvsem na figah, sem po prvih najdenih s črvički od muh in mušic (jih je nekaj delalo škodo ) v nadaljevanju bil brez črvivih plodov.
Grenkobe, izrazite, pa nisem zasledil
LP_________________mfranc
Predvsem na figah, sem po prvih najdenih s črvički od muh in mušic (jih je nekaj delalo škodo ) v nadaljevanju bil brez črvivih plodov.
Grenkobe, izrazite, pa nisem zasledil
LP_________________mfranc
Grenkobe nisem opazil. Je pa neemazal kot tudi lepo piše v deklaraciji toksičen za nekatere rastline, npr. nekatere vrste hrušk. Meni je pred leti hruška sorte društvenka (ali nekaj pobobnega?) skoraj ostala brez listja, ko sem tudi njo tretiral s tem. Ko sem jo pogledal čez kak dan, je bila večina listja rjavega, del pa z rjavimi pegami. Viljamovki se denimo ni nič poznalo.
Neemazzal ima tudi omejitev števila uporab v istem letu. Verjetno zaradi tega, da se škodljivci prehitro ne navadijo in prilagodijo nanj. Dajte se tega držati, ker to se čez čas pozna vsem.
Neemazzal ima tudi omejitev števila uporab v istem letu. Verjetno zaradi tega, da se škodljivci prehitro ne navadijo in prilagodijo nanj. Dajte se tega držati, ker to se čez čas pozna vsem.