Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kaki, zlato jabolko - Diospyros kaki
Rojo Brillante ni trdo užiten. Da ga prodajajo pod trgovskim imenom Vanilija pa ga zorijo v komori kjer zgubi trpkost.
Kaki sorte Vainiglia tudi ni trdo užiten, najbrž bi bil , če bil oplojen, tako kot kaki Tipo, ki je oplojen trdoužiten.
Trdo užiten je Kaki Jiro.
Kdor ima rad trdo užitne kakije naj si cepi opraševalno sorto na obstoječo sorto.
Oplojeni kakije so še boljšega okusa, to so plodovi, ki imajo peške.
Jaz sem si že cepil opraševalno sorto Cioccolatino na Vainiglio- Igy bohlonej za cepe, se je prijel.
Kaki sorte Vainiglia tudi ni trdo užiten, najbrž bi bil , če bil oplojen, tako kot kaki Tipo, ki je oplojen trdoužiten.
Trdo užiten je Kaki Jiro.
Kdor ima rad trdo užitne kakije naj si cepi opraševalno sorto na obstoječo sorto.
Oplojeni kakije so še boljšega okusa, to so plodovi, ki imajo peške.
Jaz sem si že cepil opraševalno sorto Cioccolatino na Vainiglio- Igy bohlonej za cepe, se je prijel.