Kaki, zlato jabolko - Diospyros kaki
-
- Prispevkov: 523
- Pridružen: To Jun 04, 2013 2:00 am
-
- Prispevkov: 924
- Pridružen: Sr Jun 05, 2013 2:00 am
Rojo Brillante ni trdo užiten. Da ga prodajajo pod trgovskim imenom Vanilija pa ga zorijo v komori kjer zgubi trpkost.
Kaki sorte Vainiglia tudi ni trdo užiten, najbrž bi bil , če bil oplojen, tako kot kaki Tipo, ki je oplojen trdoužiten.
Trdo užiten je Kaki Jiro.
Kdor ima rad trdo užitne kakije naj si cepi opraševalno sorto na obstoječo sorto.
Oplojeni kakije so še boljšega okusa, to so plodovi, ki imajo peške.
Jaz sem si že cepil opraševalno sorto Cioccolatino na Vainiglio- Igy bohlonej za cepe, se je prijel.
Kaki sorte Vainiglia tudi ni trdo užiten, najbrž bi bil , če bil oplojen, tako kot kaki Tipo, ki je oplojen trdoužiten.
Trdo užiten je Kaki Jiro.
Kdor ima rad trdo užitne kakije naj si cepi opraševalno sorto na obstoječo sorto.
Oplojeni kakije so še boljšega okusa, to so plodovi, ki imajo peške.
Jaz sem si že cepil opraševalno sorto Cioccolatino na Vainiglio- Igy bohlonej za cepe, se je prijel.
