Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Katere so vrtnice - hibridne čajevke - oranžnih barv
Moderator: Melona
Aja, to, da je floribunda, pomeni, da nima na dolgem peclju le enega cveta, ampak jih ima več zgoraj v ˝čopu˝? Kako se reče potem tistim, ki imajo samo en velik cvet in ki so pač namenjene rezanemu cvetju kot klasika v cvetličarnah? Hibridna čajevka? Sicer pa na helpmefind je barva precej rdeča, ne vem, koliko oranžna je potem v resnici...
Za floriste so hibridne čajevke, ja. Floribunde pa so običajno nižje in s šopastimi cvetovi, tule se je Garden-ja potrudila z opisom http://forum.gartlc.si/gartlc-post-789.html.
No, takole, sem se začel izobraževat tudi o vrtnicah . Sem nekatere opise skupin vrtnic že prebral pred časom, ampak pozabil, ker ni bilo pravega interesa. Sem pa zdaj opazil, da sem izbral napačno temo, ker sem nekje videl, da je Mercedes hibridna čajevka, tako da se opravičujem, res .
no, bom še pregledal, premislil, kaj bi kupil, ampak letos vse kaže, da bo opravljen prvi samostojni nakup vrtnice, jupii
no, bom še pregledal, premislil, kaj bi kupil, ampak letos vse kaže, da bo opravljen prvi samostojni nakup vrtnice, jupii