Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Pozdrav. In kaj pravi stari pregovor:"Ko mačka ni doma- miši plešejo". Pa še res je.In kaj se zgodi, če si od doma dve uri?Nekateri mislijo, da imaš skladišče za nadaljno GRATIS izpostavo, za kar pa pošta žal nima posluha za zastonj pošiljanje. Pa smo tam. . S kje se je vzelo pet kil in to, da niso iz zamrzovalnika? Pa še na izobraževanje mi hodijo in jih mika strojništvo- učijo se meritev. UNIVERZA ZA TRETJE ŽIVLJENSKO OBDOBJE. lp. Vinkoz.
Vinkoz, sem ti hotela že zadnjič prilimat en recept pa zdaj:
Feijojin džem
1 kg feijoj, olupljenih in narezanih 1/2 skodelice vode Sok in lupina 1 limone ali limete 500 g sladkorja,
Fejojam dodajte vodo, limonin sok in lupinico. Mešanico segrejemo do vrenja na srednje močnem ognju in kuhamo do mehkega - to naj bi trajalo približno 15 minut.
Dodamo sladkor in mešamo, dokler se ne raztopi. Nežno naj vre 20 min.
Vroče nalijemo v kozarce. Prinesemo na naslednje srečanje
BABACO, MUHA, Pa me ni treba hvaliti glede pošiljanja- Ker lahko sledi kazen. Dodatna pošiljka.Informacija je lahko nalezljiva, žal se čas izteka. No v vladnih klopeh pa nisem imel izbranca, sta vidva imela več točk. Niso pa bili to največji plodovi, saj bi za tiste potreboval embalažo (SKORAJ) za čevlje. Največji plod je meril kapitalnih 74 mm dolžine. lp.