Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Feioja, ananasova guava - Feijoa sellowiana

Odgovori
vinkoz

Odgovor Napisal/-a vinkoz »

Optimist je napisal/a:
vinkoz je napisal/a:
ali pa poštarja izslediti. Laughing ]

Verjetno ji je tole dalo mislnt Idea

Optimist- TI SI ZAKON.
Bil bi dober za kriminalista, si zgrešil poklic. Še poslanstvo in "KOMISARSTVO" ti verjetno ne bi delalo težav.
lp. Vinkoz.
vinkoz

Pozdrav.
In kaj pravi stari pregovor:"Ko mačka ni doma- miši plešejo". Pa še res je.In kaj se zgodi, če si od doma dve uri?Nekateri mislijo, da imaš skladišče za nadaljno GRATIS izpostavo, za kar pa pošta žal nima posluha za zastonj pošiljanje. Pa smo tam. Laughing . S kje se je vzelo pet kil in to, da niso iz zamrzovalnika? Pa še na izobraževanje mi hodijo in jih mika strojništvo- učijo se meritev. UNIVERZA ZA TRETJE ŽIVLJENSKO OBDOBJE. Laughing Laughing Laughing
lp. Vinkoz.

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Vinko, kaj nas matraš z ugankami Rolling Eyes Confused . Sedaj nas bo vse konec od firbca kdo, od kje, kako, zakaj da premislim

Sadež sam mi je pa žal tako tuj, da se mi še sline ne pocedijo ob slikah Embarassed .
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

O, vinkoz, to so pa lepa presenečenja. Smile

Muha, čisto zanič je ti povem heheh

Vinkoz, sem ti hotela že zadnjič prilimat en recept pa zdaj:

Feijojin džem

1 kg feijoj, olupljenih in narezanih
1/2 skodelice vode
Sok in lupina 1 limone ali limete
500 g sladkorja,

Fejojam dodajte vodo, limonin sok in lupinico. Mešanico segrejemo do vrenja na srednje močnem ognju in kuhamo do mehkega - to naj bi trajalo približno 15 minut.

Dodamo sladkor in mešamo, dokler se ne raztopi. Nežno naj vre 20 min.

Vroče nalijemo v kozarce. Prinesemo na naslednje srečanje Very Happy Laughing
vinkoz

AYE-AYE---- A je Džem tudi dober, ali mi nalagaš samo delo? Če je resnica v prvem odstavku- rade volje. Smile
lp. Vinkoz
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

VinkoZ, so pa res prave kapitalke.
Vonj in okus je nekaj posebnega, zapomniš si ga za vedno. Meni so zelo okusne.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

babaco je napisal/a:

Vonj in okus je nekaj posebnega, zapomniš si ga za vedno. Meni so zelo okusne.

Res je! Nekaj sadežev je tudi k meni priletelo od kdovekod Wink Very Happy
vinkoz

BABACO, MUHA,
Pa me ni treba hvaliti glede pošiljanja- Ker lahko sledi kazen. Rolling Eyes Dodatna pošiljka.Informacija je lahko nalezljiva, žal se čas izteka. No v vladnih klopeh pa nisem imel izbranca, sta vidva imela več točk. Niso pa bili to največji plodovi, saj bi za tiste potreboval embalažo (SKORAJ) za čevlje. Največji plod je meril kapitalnih 74 mm dolžine. Shocked
lp.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

No, enkrat v daljni prihodnosti bom morda tudi jaz okusila ta poseben sadež. Upanje ne sme umreti, a ne?
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Tudi jaz imam Fejojo, že vsaj 7 let. Cool Wink
Odgovori