Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2015
Kaj pa vem, Pajo - meni se je to zgodilo na nekaj primerkih za prezimovanje, postajali so vsebolj temni in izgubljali barvo - na koncu so očitno odmrli, saj so povsem potemneli. Govorim o primerkih, pripravljenih po enakem postopku za prezimovanje in so locirani stalno na istem mestu. Nekateri drugi primerki pa so še vedno lepe zelene barve in vzdržujejo drobne zelene liste.
Predvidevam, da bodo slednji preživeli zimo, uni potemnjeni pa so šli v večna lovišča
Predvidevam, da bodo slednji preživeli zimo, uni potemnjeni pa so šli v večna lovišča
pajo je napisal/a: |
Je normalno, da steblo od čilija, ki sem ga dal v klet potemni? |
Zelenc je napisal/a: |
@Vasja... ...v mojem primeru govorim o rastlinah, ki počivajo na cca 15 stopinjah, korenine niso bile poškodovane. Presejano iz vrta, dodano nekaj kroglic organskega gnojila. Zalivanje zmerno, nekako 1x na 10 dni. Kot rečeno - nekaterim primerkom je to očitno kul, nekaterim pač ne... |
Da Habaneri ne bodo v zamrzovalniku samo čakali kdaj bom spet skuhal kakšno omakico... današnje kosilo:
CHILI CON CARNE
Dva Habanera sta vsaj za moj okus dala kar solidno ostrino, ženi, ki je sicer že kar odporna na moje "Nirtro Express" kuhanje
pa je bilo vse skupaj preveč pekoče. Je rekla, da ji bo današnja porcija kar za nekaj časa dovolj
LP
CHILI CON CARNE
Dva Habanera sta vsaj za moj okus dala kar solidno ostrino, ženi, ki je sicer že kar odporna na moje "Nirtro Express" kuhanje
pa je bilo vse skupaj preveč pekoče. Je rekla, da ji bo današnja porcija kar za nekaj časa dovolj
LP