Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2015
jaz jih dam v hladilnik za 24h čeprav vsi rečejo d ni treba. Potem jih za 12-14h namočim v vodo i potem v setvene platojčke z njimi.
Sem letos vjeseni posejal nekaj semen pa ni nič skalilo. Bom kar nadaljeval tako kot delam do sedaj. Je malo zamudno ker so semena mokra in ker sejem v setvene platojčke._________________LP seba993
Sem letos vjeseni posejal nekaj semen pa ni nič skalilo. Bom kar nadaljeval tako kot delam do sedaj. Je malo zamudno ker so semena mokra in ker sejem v setvene platojčke._________________LP seba993
No, prva semena čilija 2015 sem dal včeraj v zemljo...pa da vidimo
Sejal sem jih v setveni plato iz stiroporja, ki ga imam še od lani. Pokril s prozorno folijo za živila in dal v kurilnico na toplo. Lani je na tak način kar dobro kalilo.
Izbor semen pa je naslednji:
Numex Twilight
Habanero Red
Tabasco
Madame Jeanette
Numex Suave Red
Habanero White
Penis Pepper Red
African Bird's Eye Chili
Habanero Chocolate
Lemon Drop
Rocoto Yellow
Fatalii Yellow
Cheiro Roxa
Orozco
Trinidad Moruga Scorpion Chocolate
Naga Jolokia
Ecuadorian Cayenne
Habanero Orange Plum
Proti koncu januarja pa druga runda
Sejal sem jih v setveni plato iz stiroporja, ki ga imam še od lani. Pokril s prozorno folijo za živila in dal v kurilnico na toplo. Lani je na tak način kar dobro kalilo.
Izbor semen pa je naslednji:
Numex Twilight
Habanero Red
Tabasco
Madame Jeanette
Numex Suave Red
Habanero White
Penis Pepper Red
African Bird's Eye Chili
Habanero Chocolate
Lemon Drop
Rocoto Yellow