Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Hydrangea - hortenzija

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Lepe tudi za zimske šopke:

material za ustvarjanje, pobran tik pred snegom

z novoletno srebrnino, enkrat moram poskusiti še z drugimi barvami

šopek postavljen na zunanjo mizo samo zaradi boljše svetlobe pri fotografiranju

Sami cvetovi bi se verjetno dobro obdržali tudi na pokopališču, barva bi se pa najbrž izprala.
magnolija

Odgovor Napisal/-a magnolija »

_________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)

Lp Magnolija
Janika

Odgovor Napisal/-a Janika »

Pozdravljeni,
kot vsi mi tudi jaz težko, da kar boli, čakam pomladnega prebujenja; do takrat pa gledam stare fotografije mojih ljubljenk. Ker sem precej lena, imam samo nekaj fotografij. Upam, da mi je lepljenje uspelo.

_________________Janika
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Kako lepe! Posebej prve tri, kakršne je bolj redko videti.

Kaj dodajaš za modro barvo, ali imaš že zemljo dovolj kislo?
Janika

Zdravo,
zemljo imam očitno zelo kislo, sicer mi to tudi pravijo moji domači. Meni izrazito modre hortenzije sploh niso kdove kako všeč. Najlepše so mi prelivajoče živo roza na modro. V moji zemlji pa celo hortenzije, ki naj bi bile roza postajajo modre. Lani sem dodajala barvilo za roza, pa ni kdove kako pomagalo, bom letos nadaljevala s tem pri tistih primerkih, ki bi morali biti roza.
Sicer pa vidim, da se mi dajanje slik na forum ni čisto posrečilo - prevelike slike, brez vrstice med slikami, se bom morala še malo učiti,...pozdravljam vas._________________Janika
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Torej imaš ravno obraten primer od mene. Me zanima, če ti bo uspelo z roza barvo, meni z modro ni.

Slike niti niso prevelike, saj strani ne raztegnejo. Če želiš manjše, naslednjič na shrani.si izberi drugo velikost (klikneš na puščico in se ti pokaže dodaten nabor). Razmike med slikami sem dodala - je enostavno, narediš jih že med linki.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Janika pozdrav, prekrasne so. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Janika, dobrodošla. Res imaš čudovite rože! lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Janika

ja, deset let nazaj mi je kopanje po zemlji in rožice pozdravilo dušo razrvano od pritiskov v službi in bitk z mačističnimi šefi. Šefi so šli, jaz bom vsak čas v pokoju, ljubezen je pa ostala...._________________Janika
turururu

Odgovor Napisal/-a turururu »

Zelo lepe hortenzije imaš, tudi jaz jih imam rada. Vendar imam zelo malo prostora, zato imam samo dve, ki pa bosta kmalu zlezli na sosedovo parcelo. Evil or Very Mad
Odgovori