Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Sončnica
-
- Site Admin
Sončnica
(Prenos iz arhiva)
gun je napisal/a: |
Kdaj se lahko seje sončnice v notranji prostor in potem presadi na vrt? Da nebom vsako leto kupoval semen za ptiče jih bom raje sam pridelal. Lp |
, gun, tudi sama sem tako razmišljala in sem lani imela nekaj sončnic - za ptiče.
Packi mali so mi vse sproti pozobali in spet zase kupujem semena za ptiče
Sončnice niso samo za olje in ptičjo hrano temveč so tudi zelo lepe okrasne rastline. Po eni strani je škoda, da so samo enoletne rastline, po drugi strani je pa ok ker jih vsako leto ponovno poseješ in si vzgojiš različne sorte po višini, obliki in barvi cvetov. Na fotkah so portreti sončnic iz letošnje moje zbirke.