OK, jaz posušene in zmlete čilije tudi povsod tiščim noter... ampak dimljeni? Računam na iskrenost... A se res tako močno okusi ta priokus po dimljenem, da je opazna bistvena razlika med njimi in "navadnimi" posušenimi čiliji, ki opraviči namensko nabavo dimnice, ali pa gre morebiti bolj za subjektiven okus uporabnika, ki ve, da je dodal čilije, kateri so bili predhodno dimljeni? Poznam okus dimljene svinjine, govedine in rib, ne poznam pa okusa dimljenih čilijev, zato sprašujem...
Ja, e. Košček dimljenega jalapena je odišavil 2 deci omake iz paprike in paradižnika, prsti so mi pa po dimu dišali še potem, ko sem si roke umila z milom. Dimljen v taki napravi.
Kje pride dim v ta pleh z žičkami? Ali se pod pleh zakuri? Nekako ne razumem. Metuljc ali mi poveš kako to gre Hvala in lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...