Čebula - Allium cepa L.
-
- Kraj: Kališovec
- Kontakt:
-
-
rastline čebule ne zmrznejo, oz. se ob prvi prijaznosti narave odmrznejo in jima nič ne manjka. če ne verjameš jima pozno popodne čez noč postavi obrnjeno plastično kašeto, da jih ne polomiš. čez pa cunjo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
Bobolino živio, ne vem, ker nisem probala. nekoč sem žličko semen dala Brbr. mogoče je pri njej bil kakšen rezultat. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
-
- Kraj: Kališovec
- Kontakt:
Paprika, neogrevan rastlinjak? A zmrzuje not? Jaz pa nimam rastlinjaka.
Moje so v takem stanju, a lahko grejo že ven? Vzklile so v multiploščah na sobni temperaturi. A še raje malo počakam, da zrastejo?
Dal bi jih pod velik napušč na južno stran? Naredil bi improviziran tunel s folijo čez za ziher.
voda, vem, da si napisala, da prenesejo mraz, ampak jih prvič gojim in sem popolnoma negotov in mi jih je res škoda!

Moje so v takem stanju, a lahko grejo že ven? Vzklile so v multiploščah na sobni temperaturi. A še raje malo počakam, da zrastejo?
Dal bi jih pod velik napušč na južno stran? Naredil bi improviziran tunel s folijo čez za ziher.
voda, vem, da si napisala, da prenesejo mraz, ampak jih prvič gojim in sem popolnoma negotov in mi jih je res škoda!