Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čebula - Allium cepa L.
rastline čebule ne zmrznejo, oz. se ob prvi prijaznosti narave odmrznejo in jima nič ne manjka. če ne verjameš jima pozno popodne čez noč postavi obrnjeno plastično kašeto, da jih ne polomiš. čez pa cunjo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Bobolino živio, ne vem, ker nisem probala. nekoč sem žličko semen dala Brbr. mogoče je pri njej bil kakšen rezultat. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Paprika, neogrevan rastlinjak? A zmrzuje not? Jaz pa nimam rastlinjaka.
Moje so v takem stanju, a lahko grejo že ven? Vzklile so v multiploščah na sobni temperaturi. A še raje malo počakam, da zrastejo?
Dal bi jih pod velik napušč na južno stran? Naredil bi improviziran tunel s folijo čez za ziher.
voda, vem, da si napisala, da prenesejo mraz, ampak jih prvič gojim in sem popolnoma negotov in mi jih je res škoda!
Moje so v takem stanju, a lahko grejo že ven? Vzklile so v multiploščah na sobni temperaturi. A še raje malo počakam, da zrastejo?
Dal bi jih pod velik napušč na južno stran? Naredil bi improviziran tunel s folijo čez za ziher.
voda, vem, da si napisala, da prenesejo mraz, ampak jih prvič gojim in sem popolnoma negotov in mi jih je res škoda!