Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Koruza - Zea mays
-
brbr je napisal/a: |
Kakšna pa je ta koruza? Ali je primerna za uživanje mladih zrn? Iščem namreč koruzo, ki bi bila primerna za tako rabo. Rada bi jo tudi pasterizirala za zimo. |
Brbr-za pasteriziranje bi, po moje,mogla bit sladka koruza ki meni že tretje leto ne naredi nič.Za uživanje mladih zrn pa je lahko tudi navadna bela koruza(osebno skuham cele storže,tudi pečem na odprtem ognju)in ti jo lako pošljem.
MUha: Aha, to je ta štirimetrska koruza, ki zelo pozno zori, a ne. Ja, to mi je že predlani dala AA, pa sem toliko časa odlašala s presajanjem sadik na njivo, da je bilo prepozno .
Letos sem pa tudi dobila kar precej semen (mislim, da ravno od tebe, Muha, če se ne motim)
Originalnilist: hvala za ponudbo, pri nas gre koruza "v promet" predvsem pasterizirana, tako bom morala probati pridelati sladko koruzo - seme kupiš verjetno v semenarni(?)_________________naredimo svet lepši
Letos sem pa tudi dobila kar precej semen (mislim, da ravno od tebe, Muha, če se ne motim)
Originalnilist: hvala za ponudbo, pri nas gre koruza "v promet" predvsem pasterizirana, tako bom morala probati pridelati sladko koruzo - seme kupiš verjetno v semenarni(?)_________________naredimo svet lepši
-