Substrati za vzgojo sadik

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Ne pravimo zaman, da je Neuhaus med najboljšimi : Analiza.
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Sem prebrala celotno diplomsko nalogo. Tale jo je naredila ravno za nas, vrtičkarje na Gartlcu, ki hočemo poznavanje teorije in dobro prakso - pa dober pridelek, seveda._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Naveličala sem se iskati Neuhaus substrate in sem danes skočila kar v Črno vas po Klasmann-a, da dam to zadevo iz spiska bodočih nalog. Za plodovke v loncih so mi dali Klasmann Potground H, za balkonske pa Tonsubstrat . Pa še vrečo perlita sem vzela , pride vedno prav.

Ni še nobene gneče in sem bila postrežena kot kakšna VIP Laughing Laughing Laughing .
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Muha, tudi Klasmanova zemlja je vsa preverjeno odlična, sem jo uporabljala, dokler nisem v bližnji zadrugi pred leti odkrila še Newhause, ki ga zdaj uporabljam. Cena obeh pa je itak približno enaka, tam okoli 10 € za veliko vrečo._________________Živeti na podeželju je najlepše!
žižola

Odgovor Napisal/-a žižola »

V Mostah pri Kamniku je ena vrtnarija, ki je članica Profesionalne vrtnarske družbe in ima še dovolj N8 na zalogi. Imajo tudi zelo veliko izbiro semen. Jaz sem včeraj privlekla še eno vrečo 70l N8.
Nasvet za manične navdušence nad cvetočimi zadevami - ne hodite drugam kot v oddelek z zemljo in takoj domov oz. ven Twisted Evil_________________LP Žižola
laksikon

Odgovor Napisal/-a laksikon »

V reklami sem videl, da imajo N8 NEUHAUS tudi v Akvoniju (Šentjur pri Celju). 70l za 10€ oz. bolj točno 9,99€ Smile
paprika

Odgovor Napisal/-a paprika »

očitno se povečuje povpraševanje glede na hvalo:)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Morda imajo pa Neuhaus vse vrtnarije združene v Profesionalno vrtnarsko združbo, naša, na Marnem, jo tudi ima. Preverite v vaši bližini.
nxyz

Odgovor Napisal/-a nxyz »

žižola je napisal/a:
V Mostah pri Kamniku je ena vrtnarija, ki je članica Profesionalne vrtnarske družbe in ima še dovolj N8 na zalogi. Imajo tudi zelo veliko izbiro semen. Jaz sem včeraj privlekla še eno vrečo 70l N8.
Nasvet za manične navdušence nad cvetočimi zadevami - ne hodite drugam kot v oddelek z zemljo in takoj domov oz. ven Twisted Evil

Pri gašperlinu sem ga iskala mesec nazaj pa ga še niso imeli.
žižola

Odgovor Napisal/-a žižola »

Jaz sem svoj prvi N8 kupila preko drugih virov (direktno Humko). Vendar dva dni nazaj, ko sem bila tam (v Mostah) , so imeli notri celo paleto in rekli so, da je zadaj v skladišču še dovolj.
Lp v Kamnik_________________LP Žižola
Odgovori