Substrati za vzgojo sadik
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Naveličala sem se iskati Neuhaus substrate in sem danes skočila kar v Črno vas po Klasmann-a, da dam to zadevo iz spiska bodočih nalog. Za plodovke v loncih so mi dali Klasmann Potground H, za balkonske pa Tonsubstrat . Pa še vrečo perlita sem vzela , pride vedno prav.
Ni še nobene gneče in sem bila postrežena kot kakšna VIP
.
Ni še nobene gneče in sem bila postrežena kot kakšna VIP

-
-
V Mostah pri Kamniku je ena vrtnarija, ki je članica Profesionalne vrtnarske družbe in ima še dovolj N8 na zalogi. Imajo tudi zelo veliko izbiro semen. Jaz sem včeraj privlekla še eno vrečo 70l N8.
Nasvet za manične navdušence nad cvetočimi zadevami - ne hodite drugam kot v oddelek z zemljo in takoj domov oz. ven
_________________LP Žižola
Nasvet za manične navdušence nad cvetočimi zadevami - ne hodite drugam kot v oddelek z zemljo in takoj domov oz. ven

-
žižola je napisal/a: |
V Mostah pri Kamniku je ena vrtnarija, ki je članica Profesionalne vrtnarske družbe in ima še dovolj N8 na zalogi. Imajo tudi zelo veliko izbiro semen. Jaz sem včeraj privlekla še eno vrečo 70l N8. Nasvet za manične navdušence nad cvetočimi zadevami - ne hodite drugam kot v oddelek z zemljo in takoj domov oz. ven ![]() |
Pri gašperlinu sem ga iskala mesec nazaj pa ga še niso imeli.