Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Samoizdelava rastlinjaka

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Tako se govori, samo puške ne vreči v koruzo Wink ! Držim pesti, da se ti tole nikoli več ne ponovi. In vsa čast mojstrom, ki si znajo sami izdelati tako velike rastlinjake, prav občudujem to spretnost in znanje!
JANEZ L

Odgovor Napisal/-a JANEZ L »

Začel "cimprati" en "kujovc" za paprike in čilije. Dimenzija 2 x 3 metre. Smile

_________________S Spoštovanjem, LZ Janez L

...nor je tisti, ki ne poskusi in poskusiti, ni greh...
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Kje pa se dobijo te spone? Izgleda zanimivo!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
nxyz

Odgovor Napisal/-a nxyz »

So spone železne ali plastične? Priporočam železne, plastične so na kupljenem rastlinjaku po treh letih spokale.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Nxyz, kje meniš, da se to dobi?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Janez L zelo čedno.Kako je pa ta reč visoka in kakšnih mer so late? Naj ti lepo raste
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
JANEZ L

Late so 3 x 5 centimetrov. Dolžina je 3 metre, širina 2 metra in do slemena 2,35 metra. Spone so plastične, ker sem jih pač imel viška, samo ko bo dokončno povezan, tudi če spokajo, ne bo igralo vloge. Se pa plastika veliko manj segreje kot kovina. Kovinske bi znale v vročici poletja, topiti kritino. Kritina bo, vsaj upam in pobožno molim, da jo ima tast dovolj...hudo fajna... Smile_________________S Spoštovanjem, LZ Janez L

nxyz

Odgovor Napisal/-a nxyz »

bobolino je napisal/a:
Nxyz, kje meniš, da se to dobi?

Plastične sem vidla jih je nekdo na bolhi lani prodajal in zarven narezane late za samoizdelavo rastlinjaka. Tudi na ebayu sem jih zasledila tako plastične kot kovinske. Bi se pa kovinske dalo doma zavariti.
JANEZ L

Plastične se da dobiti brez problema v Sloveniji in niso drage. Da ne delam reklame, sam sem jih dobil blizu Velenja, kjer sem tudi kupil večji plastenjak, dimenzije 3 x 4 metre. Takrat je bila cena dober evro, res se pa ne spomnim do centa natančno... Embarassed Lahko pa vprašam, če koga zanima._________________S Spoštovanjem, LZ Janez L

JANEZ L

Še vprašanje za prekaljene mačke. Koliko sadik paprik, bi lahko maksimalno, da bi še kaj raslo, "nabutal" noter? Embarassed Hvala za nasvete. Very Happy_________________S Spoštovanjem, LZ Janez L

Odgovori