Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Samoizdelava rastlinjaka
Late so 3 x 5 centimetrov. Dolžina je 3 metre, širina 2 metra in do slemena 2,35 metra. Spone so plastične, ker sem jih pač imel viška, samo ko bo dokončno povezan, tudi če spokajo, ne bo igralo vloge. Se pa plastika veliko manj segreje kot kovina. Kovinske bi znale v vročici poletja, topiti kritino. Kritina bo, vsaj upam in pobožno molim, da jo ima tast dovolj...hudo fajna... _________________S Spoštovanjem, LZ Janez L
...nor je tisti, ki ne poskusi in poskusiti, ni greh...
Plastične se da dobiti brez problema v Sloveniji in niso drage. Da ne delam reklame, sam sem jih dobil blizu Velenja, kjer sem tudi kupil večji plastenjak, dimenzije 3 x 4 metre. Takrat je bila cena dober evro, res se pa ne spomnim do centa natančno... Lahko pa vprašam, če koga zanima._________________S Spoštovanjem, LZ Janez L