Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2015
robert je napisal/a: |
Me pa zanima če bi jih lahko posadil že v rastlinjak,ali je še vseeno prehitro.! |
Odvisno, koliko je zemlja ogreta in kako se shladi ponoči in če se bodo te temperature obdržale. Letos je bilo dolgo mrzlo. No, jaz bom vsekakor svoje sadila v rastlinjak šele med prvomajskimi počitnicami, raje malo počakam, kot pa da mi potem nenaden mraz uniči rastline.
MARIJAV je napisal/a: |
Uaaa, Ivčk, tole je pa super in kako velikoooo. Moji največji - letos sem izjemno pozna - so šele dobro prepikirani z nastavki prvih listkov... |
Darso je napisal/a: |
Krasno, Ivčk kakšne lepe sadike imaš. Tudi moji počasi rastejo v neogrevanem lesenem rastlinjaku, so manjši a bodo do maja že zrasli. lp D |
Irena je napisal/a: |
Vau, Ivčk. Irena |
Saj so res lepi, a če sem iskrena, bi raje videla, da so manjši, kot so bili zadnjih nekaj let. Žal mi vreme ni dopuščalo, da bi jih prej dala v rastlinjak, drugače bi bili zdaj pol manjši in lepo čokati.
Tako pa jim bom morala počasi nastavit že količke..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Ja Plamenka prav imaš-debata je bila okoli posaditve v zemljo.Pač jaz si to razlagam verjetno preveč optimistično.Če imam paradižnike v lončkih se pri nižjih temperaturah ohladijo prej kot zemlja.Zemlja je v rastlinjaku je ogreta na okoli 12 stopinj.Nekih drastičnih ohladitev pa tudi zaenkrat ni napovedanih.