Paradižnik 2015
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
robert je napisal/a: |
Me pa zanima če bi jih lahko posadil že v rastlinjak,ali je še vseeno prehitro.! |
Odvisno, koliko je zemlja ogreta in kako se shladi ponoči in če se bodo te temperature obdržale. Letos je bilo dolgo mrzlo. No, jaz bom vsekakor svoje sadila v rastlinjak šele med prvomajskimi počitnicami, raje malo počakam, kot pa da mi potem nenaden mraz uniči rastline.
-
MARIJAV je napisal/a: |
Uaaa, Ivčk, tole je pa super in kako velikoooo. Moji največji - letos sem izjemno pozna - so šele dobro prepikirani z nastavki prvih listkov... ![]() |
Darso je napisal/a: |
Krasno, Ivčk kakšne lepe sadike imaš. Tudi moji počasi rastejo v neogrevanem lesenem rastlinjaku, so manjši a bodo do maja že zrasli. lp D |
Irena je napisal/a: |
Vau, Ivčk. Irena |
Saj so res lepi, a če sem iskrena, bi raje videla, da so manjši, kot so bili zadnjih nekaj let. Žal mi vreme ni dopuščalo, da bi jih prej dala v rastlinjak, drugače bi bili zdaj pol manjši in lepo čokati.
Tako pa jim bom morala počasi nastavit že količke..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
instagram: @iva.grasa.ig
spletna stran: www.tomatojunkie.eu
spletna stran: www.tomatojunkie.eu
-
Ja Plamenka prav imaš-debata je bila okoli posaditve v zemljo.Pač jaz si to razlagam verjetno preveč optimistično.Če imam paradižnike v lončkih se pri nižjih temperaturah ohladijo prej kot zemlja.Zemlja je v rastlinjaku je ogreta na okoli 12 stopinj.Nekih drastičnih ohladitev pa tudi zaenkrat ni napovedanih.
-
-