![Smile](images/smiles/icon_smile.gif)
prosim za pomoč...
-
humus, sem pozabila dodati, da je to najboljša raziskava/anketa, kar mi jih je kdaj prišlo pod "klik".
Bravo, sem zadovoljna, da ima doktorat višji nivo
Ne skrbi za sadike, najprej doktoriraj, s svojim znanjem ostani v SLO .... potem bomo pa vrtnarili
pred tem forumu sem bila malo na https://slo-tech.com/forum .... si tam objavil?
Bravo, sem zadovoljna, da ima doktorat višji nivo
![palec gor](images/smiles/PDT_Armataz_01_34.gif)
Ne skrbi za sadike, najprej doktoriraj, s svojim znanjem ostani v SLO .... potem bomo pa vrtnarili
![Cool](images/smiles/icon_cool.gif)
![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif)
pred tem forumu sem bila malo na https://slo-tech.com/forum .... si tam objavil?
-
Ja, zanimiv pristop. Tudi sama sem radovedna kakšni bodo rezultati.
Za vse ostale, preden se lotite reševanja; Res si je treba vzet malo več časa in se prebit skozi drugi sklop (mislim da je drugi), kjer so opisi malo obsežnejši in v bistvu še sama nisem vedla kaj je poanta odgovorov. Kdor se malo spozna na slovenščino začne tu komlicirat.![Smile](images/smiles/icon_smile.gif)
Ampak, ko je to čez, postane res zanimivo in gre hitreje. Konec si potem tik tak. Vsaj občutek je tak. ;)
humus, a imaš mogoče podatek, koliko anket je že bilo rešenih? ;)_________________Oreo
Za vse ostale, preden se lotite reševanja; Res si je treba vzet malo več časa in se prebit skozi drugi sklop (mislim da je drugi), kjer so opisi malo obsežnejši in v bistvu še sama nisem vedla kaj je poanta odgovorov. Kdor se malo spozna na slovenščino začne tu komlicirat.
![Smile](images/smiles/icon_smile.gif)
Ampak, ko je to čez, postane res zanimivo in gre hitreje. Konec si potem tik tak. Vsaj občutek je tak. ;)
humus, a imaš mogoče podatek, koliko anket je že bilo rešenih? ;)_________________Oreo
-
figula je napisal/a: |
humus, sem pozabila dodati, da je to najboljša raziskava/anketa, kar mi jih je kdaj prišlo pod "klik". Bravo, sem zadovoljna, da ima doktorat višji nivo ![]() Hvala. Smo se trudili in upamo, da na isti način še zdaj sfinishiramo. Bom objavil zaključke tudi na tem forumu. Ne skrbi za sadike, najprej doktoriraj, s svojim znanjem ostani v SLO .... potem bomo pa vrtnarili ![]() ![]() Velja. Res je to zdaj glavna prioriteta. pred tem forumu sem bila malo na https://slo-tech.com/forum .... si tam objavil? |
-
muha je napisal/a: |
Na sredi ankete sem obupala ![]() Ampak sedaj vsaj vem, da v Evropi obstaja tudi oksitanščina ![]() |
Super. Hvala za poizkus.
V anketi sicer ni pravilnih ali napačnih odgovorov, zato je možno rešiti tudi z manj truda: preprosto odgovorite to kar mislite.
Vsekakor pa zelo cenim Vašo pomoč.
-
Melona je napisal/a: | ||
Podpiiis! Prav navdušena sem nad njo! |
Super. Najlepša hvala. Zelo cenim. Brez problema lahko delite še s kom, če se Vam zdi primeren.