Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Bale slame in vrtnarjenje na njih

stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Vidim, da tudi ti lepo skrbiš zanje Laughing !_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Skrbim, skrbim Very Happy ! Gomilasta greda je pozimi prijetno topla in zračna - kot bi šli na dopust v južne kraje Wink ..._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Ne vem, kje sem čitala o gojenju zelenjave v balah Embarassed Res, zna bit, da na prejšnjem forumu - mislim, da je bila celo povezava na en filmček... Glavno, kar sem si zapomnila, pa je tole: tip, ki je pripravljal balo za sajenje, je vsak dan hodil nanjo lulat, da je hitreje in prav razpadala..._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

brbr je napisal/a:
Glavno, kar sem si zapomnila, pa je tole: tip, ki je pripravljal balo za sajenje, je vsak dan hodil nanjo lulat, da je hitreje in prav razpadala...

Saj, zakaj bi pa kupoval neke dušične pripravke, če jih sam proizvaja Wink_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
Peter

Odgovor Napisal/-a Peter »

Dejmo organizirat en šleper bal sena in jih odpeljemo na oktoberfest. To bojo zalite!!
Jupi Jupi bhuahahaha bhuahahaha very happy very happy
copatka

Peter bhuahahaha !
Ja, tole okrog lulanja je znana zadeva Very Happy . Tudi kompostu dobro dene. Jaz se samo sprašujem, če je urin ljudi, ki jemljejo kakšna zdravila (recimo proti holesterolu, alergiji ...), tudi v redu Rolling Eyes .
Pa za ženske ni ravno prikladna varianta Laughing ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Bravo, Copatka! Mislim, da bi težko našli človeka kateraga "sestavine" bi odgovarjale merilom ekološke pridelave, da o znamki Demeter sploh ne govorim._________________naredimo svet lepši
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

čakaj, brbr, če se nekdo hrani le z Demeter izdelki................bi človek pričakoval.........(ah, kaj,....... Confused )
copatka

Hvala brbr in metuljc - ravnokar sta prispevali k moji izobrazbi Wink. Pojma nisem imela, kaj je to Demeter Rolling Eyes . Zdaj mi je pa striček google vse razložil victory ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Kaj češ, copatka, ne morem iz svoje kože čarovnica
Odgovori