Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Bale slame in vrtnarjenje na njih
-
Skrbim, skrbim ! Gomilasta greda je pozimi prijetno topla in zračna - kot bi šli na dopust v južne kraje ..._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne vem, kje sem čitala o gojenju zelenjave v balah Res, zna bit, da na prejšnjem forumu - mislim, da je bila celo povezava na en filmček... Glavno, kar sem si zapomnila, pa je tole: tip, ki je pripravljal balo za sajenje, je vsak dan hodil nanjo lulat, da je hitreje in prav razpadala..._________________naredimo svet lepši
brbr je napisal/a: |
Glavno, kar sem si zapomnila, pa je tole: tip, ki je pripravljal balo za sajenje, je vsak dan hodil nanjo lulat, da je hitreje in prav razpadala... |
Saj, zakaj bi pa kupoval neke dušične pripravke, če jih sam proizvaja _________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Peter !
Ja, tole okrog lulanja je znana zadeva . Tudi kompostu dobro dene. Jaz se samo sprašujem, če je urin ljudi, ki jemljejo kakšna zdravila (recimo proti holesterolu, alergiji ...), tudi v redu .
Pa za ženske ni ravno prikladna varianta ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ja, tole okrog lulanja je znana zadeva . Tudi kompostu dobro dene. Jaz se samo sprašujem, če je urin ljudi, ki jemljejo kakšna zdravila (recimo proti holesterolu, alergiji ...), tudi v redu .
Pa za ženske ni ravno prikladna varianta ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Hvala brbr in metuljc - ravnokar sta prispevali k moji izobrazbi . Pojma nisem imela, kaj je to Demeter . Zdaj mi je pa striček google vse razložil ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)