Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Polži

Odgovori
Ana

Odgovor Napisal/-a Ana »

Polži so se sladkali z šalotko. Tista ki je pokrita z kopreno, je bila obgrizena, ostala šalotka pa ne. Grah je lepo vzklil, sedaj pa skoraj ena tretina graha ni, na tistih ki je še, pa je obgrizeno.

Polže vsakodnevno pobiram.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Nič novega Rolling Eyes . Edina razlika je, da se z njimi ukvarjam vsak večer in zjutraj. Zvečer šele okoli 23h prilezejo na pašo progasti kapitalci. Shocked Mogoče mi je malo v pomoč mladi gož, ki sem ga včeraj našel na pokritem kompostu.
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Na potkah med gredami imam nekaj desk in jim podnje, na vlažno zemljo, nasujem Sluxx. Na drugem koncu vrta, v bližini razraščenega bršljana, so se namnožili tudi rdečkarji, ki jih lani ni bilo veliko. Na zrahljano vlažno zemljo sem položila velike liste lučnika - prav pod vsakim je bil po eden. Zanimivo, da je iz enih pod kamnom prilezla običajna zeleno-rjava masa, iz nekaterih pa čisto modra._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Jaz sem bil cel čas vesel, da meni pa polži ne delajo problema. Sedaj sem jih pa fasal. Pojedli so solato, hitreje kot bi jo jaz pomoje. Bo treba nekaj ukreniti.

LP_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Kravzlj, dobrodošel v " polž-klubu" Evil or Very Mad Evil or Very Mad .
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Bicikel je napisal/a:
Zvečer šele okoli 23h prilezejo na pašo progasti kapitalci. Shocked

taksni? http://en.wikipedia.org/wiki/Limax_maximus
Bicikel

crtj je napisal/a:
Bicikel je napisal/a:
Zvečer šele okoli 23h prilezejo na pašo progasti kapitalci. Shocked

taksni? http://en.wikipedia.org/wiki/Limax_maximus

Ja takšni. Rolling Eyes Sicer niso zelo številčni napram rdečim, so pa zato bolj zviti in se pokažejo, kot sem napisal, šele pozno zvečer. Tako bolj redko naletiš nanje.

Bo treba ponoviti skupinsko nabavo zrnc. Takrat sem jo spregledal.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Ti so res specialci, ko sem ga prvic videl, sem pomislil o kaksna cudna kaca Smile

Baje da so sicer na nek nacin koristni - menda jejo jajca drugih polzev.

Kar se tice narocila, kar se mene tice, lahko ponovimo.

Ce ste se drugi interesenti, sporocite in bomo osvezili temo za narocanje.

Je pa en problem...

Sem prakticno ze na tem, da izginem do oktobra v MS. Tako da bi bilo logisticno malo bolj komplicirano za razdelitev.
Bicikel

Objavi prosim tudi tukaj, če se bo naročalo. Tako že prvič ne bi spregledal nabave. Jaz sem vsekakor ZA.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Bicikel, saj bi si lahko kakšno tajnico omislil, ki bi ti opomnike pošiljala. Se pa res ne znajdeš.............. Idea
Odgovori