Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Polži
Na potkah med gredami imam nekaj desk in jim podnje, na vlažno zemljo, nasujem Sluxx. Na drugem koncu vrta, v bližini razraščenega bršljana, so se namnožili tudi rdečkarji, ki jih lani ni bilo veliko. Na zrahljano vlažno zemljo sem položila velike liste lučnika - prav pod vsakim je bil po eden. Zanimivo, da je iz enih pod kamnom prilezla običajna zeleno-rjava masa, iz nekaterih pa čisto modra._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Bicikel je napisal/a: |
Zvečer šele okoli 23h prilezejo na pašo progasti kapitalci. |
taksni? http://en.wikipedia.org/wiki/Limax_maximus
crtj je napisal/a: | ||
taksni? http://en.wikipedia.org/wiki/Limax_maximus |
Ja takšni. Sicer niso zelo številčni napram rdečim, so pa zato bolj zviti in se pokažejo, kot sem napisal, šele pozno zvečer. Tako bolj redko naletiš nanje.
Bo treba ponoviti skupinsko nabavo zrnc. Takrat sem jo spregledal.
Ti so res specialci, ko sem ga prvic videl, sem pomislil o kaksna cudna kaca
Baje da so sicer na nek nacin koristni - menda jejo jajca drugih polzev.
Kar se tice narocila, kar se mene tice, lahko ponovimo.
Ce ste se drugi interesenti, sporocite in bomo osvezili temo za narocanje.
Je pa en problem...
Sem prakticno ze na tem, da izginem do oktobra v MS. Tako da bi bilo logisticno malo bolj komplicirano za razdelitev.
Baje da so sicer na nek nacin koristni - menda jejo jajca drugih polzev.
Kar se tice narocila, kar se mene tice, lahko ponovimo.
Ce ste se drugi interesenti, sporocite in bomo osvezili temo za narocanje.
Je pa en problem...
Sem prakticno ze na tem, da izginem do oktobra v MS. Tako da bi bilo logisticno malo bolj komplicirano za razdelitev.