Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kaj naj skuham?
-
- Site Admin
- Prispevkov: 5392
- Pridružen: So Okt 26, 2024 7:06 pm
Kaj naj skuham?
(Prenos iz arhiva)
Ko zmanjka idej, kaj skuhati za kosilo, pride tole zelo prav:
http://www.mizicapogrnise.si/
Pogledam, kaj imam doma na razpolago. V tabeli to obkljukam in računalnik mi bo sam našel primeren recept.
Recepti so bolj preprosti._________________
http://www.mizicapogrnise.si/
Pogledam, kaj imam doma na razpolago. V tabeli to obkljukam in računalnik mi bo sam našel primeren recept.
Recepti so bolj preprosti._________________
Res uporabna zadeva._________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)
Lp Magnolija
(klik na črno polje)
Lp Magnolija
Jaz bom danes, kljub vročini, dala v ror piško, krompirček, korenje in papriko.
Sem namreč dobila iz dolenjske čisto svežega velikega in debelega piščanca in se mi ga škoda zdi zamrzovat.
Tako, da bo pri nas danes vroče. V hiši v dobesednem pomenu.
Za posladek bodo dolenjske češnje in dolenjski vinček, bel in rdeč ._________________LP Žižola
Sem namreč dobila iz dolenjske čisto svežega velikega in debelega piščanca in se mi ga škoda zdi zamrzovat.
Tako, da bo pri nas danes vroče. V hiši v dobesednem pomenu.
Za posladek bodo dolenjske češnje in dolenjski vinček, bel in rdeč ._________________LP Žižola