Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kaj naj skuham?

Odgovori
crtj-admin
Site Admin

Kaj naj skuham?

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Ko zmanjka idej, kaj skuhati za kosilo, pride tole zelo prav:

http://www.mizicapogrnise.si/

Pogledam, kaj imam doma na razpolago. V tabeli to obkljukam in računalnik mi bo sam našel primeren recept.

Recepti so bolj preprosti._________________
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Super stran Very Happy
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

evo, Orhy, tisočkrat hvala, meni bo to super prav prišlo. Sem tip gospodinje, ki stoji pred polnim hladilnikom, skrinjo in shrambo in si puli lase, kaj skuhati Embarassed_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Furman

Odgovor Napisal/-a Furman »

Tole moram pa delit naprej, res super Very Happy_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
magnolija

Odgovor Napisal/-a magnolija »

Res uporabna zadeva._________________http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
(klik na črno polje)

Lp Magnolija
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Tole sem pa že enkrat iskala, pa nisem našla, hvala, orhy Wink Čeprav navadno se tudi sama kar znajdem s tistim, kar je Smile
žižola

Odgovor Napisal/-a žižola »

Jaz bom danes, kljub vročini, dala v ror piško, krompirček, korenje in papriko.
Sem namreč dobila iz dolenjske čisto svežega velikega in debelega piščanca in se mi ga škoda zdi zamrzovat.

Tako, da bo pri nas danes vroče. V hiši v dobesednem pomenu.

Za posladek bodo dolenjske češnje in dolenjski vinček, bel in rdeč Razz ._________________LP Žižola
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

žižola je napisal/a:
Jaz bom danes, kljub vročini, dala v ror piško, krompirček, korenje in papriko....... Za posladek bodo dolenjske češnje in dolenjski vinček, bel in rdeč Razz .
žižola, tvoji so bi včeraj najbrž zelo zadovoljni s tvojo mizico pogrni se. _________________
žižola

Odgovor Napisal/-a žižola »

Jap,
hvala Ohry

Dobro je bilo!_________________LP Žižola
Odgovori