Paradižnik 2015
-
- Kraj: radovljica
- Kontakt:
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
Verjetno res ni slabo pustit kakšen močan zalistnik, čeprav naj bi odžirali hranila ostalim delom rastline in plodovom.
Lansko leto sem pustil en češnjevec rasti brez poseganja v zalistnike in je zrasel 2m širok grm z ogromno plodov na njemu. Samo malo več hranil in vode potrebuje pa liste je treba obtrgavati da ni pregosto.
Lansko leto sem pustil en češnjevec rasti brez poseganja v zalistnike in je zrasel 2m širok grm z ogromno plodov na njemu. Samo malo več hranil in vode potrebuje pa liste je treba obtrgavati da ni pregosto.
-
aladin je napisal/a: |
Jaz imam letos zelo kilave flance, pojma nimam kaj sem naredil narobe (lani so mi lepo uspele). Zato bi se priporočal za kakšne viške če jih bo kdo stran metal. Otroci posebej navijajo za bolj sladke češnjevce. |
aladin, če do LJ prideš, lahko prispevam kaj od tega:
- Aladdin's Lamp
- Vintage wine
- TT rumen
- Tigarella
- Tomaccio
- Striped cavern
- pa še kak liči tomato
- pa še kaj andskih jagod
Stran ne bom metala

vse te paradižnike imam letos prvič, zato me ne spraševat kakšni so

-
- Kraj: radovljica
- Kontakt:
-
Je že kdo probal ta sistem. Jaz letos prvič nekaj testiram.
http://www.gardeningknowhow.com/edible/vegetables/tomato/growing-tomatoes-upside-down.htm

http://www.gardeningknowhow.com/edible/vegetables/tomato/growing-tomatoes-upside-down.htm

- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
Letos želim preizkusiti, kako se bo pri meni obneslo, da paradižnikom namesto kolov za oporo navijem vrvico. Zaenkrat kaže dobro, bomo videli kako bo, ko bodo sadike polne plodov.
Me je pa presenetila prva bunkica Iva's Sweet White, že ob sajenju je bila na rastlini. Pa prej nisem sploh opazila, ko so sadike bile še v lončkih.

Me je pa presenetila prva bunkica Iva's Sweet White, že ob sajenju je bila na rastlini. Pa prej nisem sploh opazila, ko so sadike bile še v lončkih.