Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Baron Girod de l'Ain

Moderator: Melona

crtj-admin
Site Admin

Baron Girod de l'Ain

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Na samo eni izrasli vejici je nastal tak šop cvetov:
_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

MarijaV, spet bom jaz tista, ki bo slaba, ampak tole ni Baron Girod de l'Ain._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
orlica

Odgovor Napisal/-a orlica »

MARIJAV, a si sigurna, da je to Baron Girod de l'ain ?

Na slikah, ki sem jih gledala po netu, so imele te vrtnioce veliko bolj izrazito belkasto obrobo cvetnih lističev, pa tudi polnjenje se mi ni zdelo tako izrazito. Seveda jaz nisem noben poznavalec vrtnic, samo tako na prvi pogled se mi " ne zdi podobna tistim iz katalogov nevem
Mogoče pa je ta raznolikost znotraj iste sorte normalen pojav. Shocked
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Tudi po moje to ni Baron Girod D'lain.Včeraj se je odprl moj in sem ga naložila na moj rožnik je čisto drugačen. to pa ne to ni to_________________LP
E.
MARIJAV

Garden-ja zakaj slaba? Sploh ne, prav je, da poznavalci opozarjate na napake, pa kdorkoli jih že naredi. Ampak ta je imela listek s tem imenom._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Garden-ja

Potem gre za zamenjavo, tudi te se dogajajo. S katere nabave je bila?
Fajn bi bilo, če pišeš Petroviču, poveš, kdaj si jo dobila, in če ni bilo preveliko let nazaj, potem po shemah pogleda, kaj je raslo zraven._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Veš kaj Marijav . Baron gor, ali Baron dol - lepa pa je zeeeeloooo.
Ali tudi, diši?_________________
Garden-ja

Diši pa zagotovo fajn, ker je ali burbonka ali hibridna ponavljalka._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
MARIJAV

Garden-ja, vse te imenske so iz lanskega jesenskega naročila, ki si ga organizirala ti in MatejaSG. Pa saj mi ni preveč hudo, bo pač še en NN več. Važno da je lepa. Ja, vonja pa nima - škoda.
Prosim te le, da temo prestaviš na brezimenske, da ne bom spet smetila med sortnimi._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Odgovori