Baron Girod de l'Ain
-
- Site Admin
Baron Girod de l'Ain
(Prenos iz arhiva)
-
MARIJAV, a si sigurna, da je to Baron Girod de l'ain ?
Na slikah, ki sem jih gledala po netu, so imele te vrtnioce veliko bolj izrazito belkasto obrobo cvetnih lističev, pa tudi polnjenje se mi ni zdelo tako izrazito. Seveda jaz nisem noben poznavalec vrtnic, samo tako na prvi pogled se mi " ne zdi podobna tistim iz katalogov
Mogoče pa je ta raznolikost znotraj iste sorte normalen pojav.
Na slikah, ki sem jih gledala po netu, so imele te vrtnioce veliko bolj izrazito belkasto obrobo cvetnih lističev, pa tudi polnjenje se mi ni zdelo tako izrazito. Seveda jaz nisem noben poznavalec vrtnic, samo tako na prvi pogled se mi " ne zdi podobna tistim iz katalogov

Mogoče pa je ta raznolikost znotraj iste sorte normalen pojav.

-
-
Garden-ja, vse te imenske so iz lanskega jesenskega naročila, ki si ga organizirala ti in MatejaSG. Pa saj mi ni preveč hudo, bo pač še en NN več. Važno da je lepa. Ja, vonja pa nima - škoda.
Prosim te le, da temo prestaviš na brezimenske, da ne bom spet smetila med sortnimi._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Prosim te le, da temo prestaviš na brezimenske, da ne bom spet smetila med sortnimi._________________Živeti na podeželju je najlepše!