Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mavrični kotiček

Moderator: Melona

Odgovori
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

kako pa čistiš odpadlo listje? ker tega je pri velikih, razraslih vrtnicah ogromno._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Večina se posuši in izgine. Večje pa s sesalcem listja, a bolj redko.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Kako ste punce že vse vrtove porihtale. Ena za drugo nas presenečate, včeraj začele, danes pa so vrtovi občudovanja vredni. Roger Lambelin, nisem ga še videla v taki košati rasti. Kaj delaš z njim? Ali si imela že sadiko z več
vejicami? Jaz imam dva dolga poganjka in gor cvetove. Ni duha in sluha o grmičku._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Plamenka

Ja, Poezija, mislim, da sem dobila kar lepo sadiko Rogerja. V čisto prvem prispevku v tej temi je slika lanskega, ko je bil še čisto majhen in je prvič zacvetel. Že lani je kar krepko zrasel, spomladi sem ga porezala nekje na polovici, čisto ravno, brez izrezovanja tanjših poganjkov, tako kot vse ostale vrtnice.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O Plamenka to je pa že kar konkretno.Zelo lepo napreduješ bravo Very Happy_________________LP
E.
silva30

Odgovor Napisal/-a silva30 »

Zelo lepo, dobro skrbiš za svoje ljubljenke, ki ti to tudi vračajo s svojo lepoto.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Rožice zelo lepe.Še bolj pa sem navdušena nad tvojim vrtom, ki je zelo lepo urejen.
Jaz sem letos naročila Masquerade cl., ki že po par mesecih kipi v višino. Pa jo bom morala presaditi, ker je zelo intenzivne barve in se ne vključi med ostale Crying or Very sad
Mirosa

Odgovor Napisal/-a Mirosa »

Zelo lepe vrtnice in lepo kombinirane v gredicah.
Uporabniški avatar
Plamenka

Masquerade najbolje, da je ločena od drugih vrtnic, ker se barve spreminjajo, vse so pa zelo močne - prej si je po slikah težko predstavljati, kako žarijo. Zraven nje imam nizko rumeno maslenico - ta bo cvetela le kratek čas in vijolični clematis, ki bo verjetno cvetel pred njo. Tudi jaz sem spomladi dobila climber, ker so se lani zmotili, ki ima šele popke. Upam, da je zdaj prava in da sem zanjo izbrala pravo mesto, da se barve ne bodo teple, čeprav je bolj stran od drugih.
Uporabniški avatar
Plamenka

Nekaj cvetov Falstaffa, ki ga imam drugo leto:

Odgovori