Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Mavrični kotiček
Moderator: Melona
Kako ste punce že vse vrtove porihtale. Ena za drugo nas presenečate, včeraj začele, danes pa so vrtovi občudovanja vredni. Roger Lambelin, nisem ga še videla v taki košati rasti. Kaj delaš z njim? Ali si imela že sadiko z več
vejicami? Jaz imam dva dolga poganjka in gor cvetove. Ni duha in sluha o grmičku._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
vejicami? Jaz imam dva dolga poganjka in gor cvetove. Ni duha in sluha o grmičku._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Ja, Poezija, mislim, da sem dobila kar lepo sadiko Rogerja. V čisto prvem prispevku v tej temi je slika lanskega, ko je bil še čisto majhen in je prvič zacvetel. Že lani je kar krepko zrasel, spomladi sem ga porezala nekje na polovici, čisto ravno, brez izrezovanja tanjših poganjkov, tako kot vse ostale vrtnice.
Masquerade najbolje, da je ločena od drugih vrtnic, ker se barve spreminjajo, vse so pa zelo močne - prej si je po slikah težko predstavljati, kako žarijo. Zraven nje imam nizko rumeno maslenico - ta bo cvetela le kratek čas in vijolični clematis, ki bo verjetno cvetel pred njo. Tudi jaz sem spomladi dobila climber, ker so se lani zmotili, ki ima šele popke. Upam, da je zdaj prava in da sem zanjo izbrala pravo mesto, da se barve ne bodo teple, čeprav je bolj stran od drugih.