Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Papaver somniferum - vrtni mak
Hvala vsem za odgovore. Mak sem sejala v zemljo za sejanje. V taksno sem sejala tudi zelenjavo. Tako, da to menda ni vzrok. Roza vrtni mak mi je lepo kalil. Sem ga pa letos zato posejala v loncek, ker so mi lani tistega, ki sem ga posejala spomladi direktno v zemljo, celega pozrli polzi. Zato sem hotela posaditi ze malo vecje sadike. Malo bom se pocakala. Mogoce pa prileze kaj ven.
Bom pac melonine slike gledala.
Bom pac melonine slike gledala.
-