Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2015

Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Laughing
Spiridon

Odgovor Napisal/-a Spiridon »

@pajo, enkrat ste napisali, da ob zasaditvi dodate pod flance za pest briketov iz kurjih drekcev pa me zdaj zanima, kako polna je kaj tale vaša "džungla"?
Lahko objavite še par fotografij na katerih je videti tudi število plodov na vaših čilijih v rastlinjaku?
Krasno izgleda, ampak firbec me pa kljub vsemu še vedno matra... Wink

LP
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Ob pogledu na to pa človek,ostane brez besed.
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Spiridon je napisal/a:
@pajo, enkrat ste napisali, da ob zasaditvi dodate pod flance za pest briketov iz kurjih drekcev pa me zdaj zanima, kako polna je kaj tale vaša "džungla"?
Lahko objavite še par fotografij na katerih je videti tudi število plodov na vaših čilijih v rastlinjaku?
Krasno izgleda, ampak firbec me pa kljub vsemu še vedno matra... Wink

LP

Ne tega ne delam niti to nisem zapisal. Samo ves vrt pognojim z kurjim drekcem to pa je res. Okoli rastline posebej pa ne. Saj bi slikal pa rabim par rok. Ženi pa če plačam noče v rastlinjak ker pravi, da jo bo kap. Ne morem slikati pa rastline narazen dajati. Kolega je bil včeraj pri meni pa se ni mogel nagledati._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

pajo, nehote mi pride na misel naslov "Adam v raju" Wink pa čeprav v kopalkah Laughing Laughing .
choco_chili

Odgovor Napisal/-a choco_chili »

pajo, tole pa je nasad in pol
pajo

Neko malenkost sem probal poslikati. Več od tega se skoraj ne more.

Purple Jalapeno pa se mi vse sadike dobesedno pod težo plodov podirajo!
_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
choco_chili

Odgovor Napisal/-a choco_chili »

Tole je pa noro. Sploh ne vem, kako se lahko gibaš v rastlinjaku ;)
pajo

choco_chili je napisal/a:
Tole je pa noro. Sploh ne vem, kako se lahko gibaš v rastlinjaku ;)

Zelo na tesno! Zato za drugo leto ukinjam 3 proge po 33 sadik. NE gre drugače._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

pajo ! palec gor_________________
Odgovori