Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2015
@pajo, enkrat ste napisali, da ob zasaditvi dodate pod flance za pest briketov iz kurjih drekcev pa me zdaj zanima, kako polna je kaj tale vaša "džungla"?
Lahko objavite še par fotografij na katerih je videti tudi število plodov na vaših čilijih v rastlinjaku?
Krasno izgleda, ampak firbec me pa kljub vsemu še vedno matra...
LP
Lahko objavite še par fotografij na katerih je videti tudi število plodov na vaših čilijih v rastlinjaku?
Krasno izgleda, ampak firbec me pa kljub vsemu še vedno matra...
LP
Spiridon je napisal/a: |
@pajo, enkrat ste napisali, da ob zasaditvi dodate pod flance za pest briketov iz kurjih drekcev pa me zdaj zanima, kako polna je kaj tale vaša "džungla"? Lahko objavite še par fotografij na katerih je videti tudi število plodov na vaših čilijih v rastlinjaku? Krasno izgleda, ampak firbec me pa kljub vsemu še vedno matra... LP |
Ne tega ne delam niti to nisem zapisal. Samo ves vrt pognojim z kurjim drekcem to pa je res. Okoli rastline posebej pa ne. Saj bi slikal pa rabim par rok. Ženi pa če plačam noče v rastlinjak ker pravi, da jo bo kap. Ne morem slikati pa rastline narazen dajati. Kolega je bil včeraj pri meni pa se ni mogel nagledati._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
-