Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2015
O, pri tebi je pa že veliko pekočega, MFranc! Kakšno aromo pa ima tvoja 'lanterna'? Maya Red se mi ne zdi tako dobra, kot lanski habaneri, zaenkrat pa težko primerjam, ker je dozorel samo še rdeči. Upam, da Mayo Red degustira še kdo od vas, poznavalcev in jo primerja z ostalimi.
Tudi jaz jih nekaj sušim, naredila pa sem nekaj rahlo pekočih omak, ki gredo zelo v promet, saj je v uporabi že 3. kozarec.
Tudi jaz jih nekaj sušim, naredila pa sem nekaj rahlo pekočih omak, ki gredo zelo v promet, saj je v uporabi že 3. kozarec.
choco_chili je napisal/a: |
Imam ga na okenski polici kjer je okno 2 x 1,8 metra in ima splomladi veliko sonca. Poleti ga prestavim na balkon, kjer ima med 10 in 18 sonce. |
Choco_chili, res imaš idealne pogoje za okensko vzgojo čilija ; sem te pa pozabil vprašati na katero stran neba gleda okno?
LP_________________mfranc