Čili 2015

Odgovori
Spiridon

Odgovor Napisal/-a Spiridon »

mfranc je napisal/a:
Spiridon je napisal/a:
Osebno mi te "ameriške" kombinacije z obilico
sladkorja, čokolade, kakava, sadja in kaj vem česa še vse, niti najmanj ne odgovarjajo.

Si tu zasledil kak recept z "z obilico sladkorja, čokolade, kakava, sadja in kaj vem česa še vse"?

LP

Ne @mfranc. Mirno lahko rečem, da tukaj nisem zasledil sploh NOBENEGA recepta. Tisti, objavljeni v stilu "ena proti približno" kuharjem
namreč niso uporabni. Če ni znana točno določena vrsta in količina sestavin, potem omake ni mogoče ponoviti v zahtevani identični obliki. Cool

LP
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Spiridon je napisal/a:
Mirno lahko rečem, da tukaj nisem zasledil sploh NOBENEGA recepta. Tisti, objavljeni v stilu "ena proti približno" kuharjem
namreč niso uporabni. Če ni znana točno določena vrsta in količina sestavin, potem omake ni mogoče ponoviti v zahtevani identični obliki. Cool

No, ja, čisto tako tudi ni. Kdor išče, ta najde.
choco_chili

Odgovor Napisal/-a choco_chili »

Za najpogumnejše po vrsti 2,5 kg red habanerov, 2,2 kg bhut jolokia in 1,7 kg moruga scorpion ;)

Kot zanimivost, pa barvno do sedaj najlepši čili bhut jolokia v rastafari barvah ;) Prav zanimivo, kako nas mati narava preseneča in očara

Sem se pa včeraj opogumil in poskusil svežo letino moruga scorpion (odgriznil polovičko z želom enega manjšega). Prvih 5-10 minut hudo v ustih za popzdit, potem sem mislil, da sem že mimo hudega, pa sem se zmotil, ker je bilo nekaj naslednjih ur, kot da imam žerjavico v želodcu.

juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

džizs @choco-cili, s to količino "položiš" polovico Ljubljane. Noro.

Verjetno bodo na seznamu omake.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Choco_chili, za takle arsenal bi pa že skoraj potreboval dovoljenje za orožje Wink ! Po mojem pri vas to sezono ne bo nobene viroze, tole pobije vse viruse in bakterije.
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Ja,pa verjetno bo šlo tudi manj kurjave, Smile saj vas bodo greli čiliji.Bi bilo pa zanimivo videti še goro čilijev od pajo-ta.
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Jaz si do sedaj še nobenega od teh tvojih Twisted Evil nisem upala niti posejat.
Mislim, da letos ne boš rabil nič kurjave._________________
Slika
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Choco_chili, pazi, da ne pride do samovžiga Very Happy

Iz koliko grmov pa si tole obral?

LP_________________mfranc
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Prav ne morem nehat; če gresta Choco_chili in Pajo z luknjastima cizama pridelkov mimo parlamenta, smo rešeni Wink ! Saj vem, o politiki ne bomo, ampak bi pa bil žur Laughing .
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Asociacija: čisto majčkeno čilijevega prahu bi jim posula po rolah WC papirja Wink Embarassed Embarassed .

choco_chilli: kapo dol!
Odgovori