Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2015

Spiridon

Odgovor Napisal/-a Spiridon »

mfranc je napisal/a:
Spiridon je napisal/a:
Osebno mi te "ameriške" kombinacije z obilico
sladkorja, čokolade, kakava, sadja in kaj vem česa še vse, niti najmanj ne odgovarjajo.

Si tu zasledil kak recept z "z obilico sladkorja, čokolade, kakava, sadja in kaj vem česa še vse"?

LP

Ne @mfranc. Mirno lahko rečem, da tukaj nisem zasledil sploh NOBENEGA recepta. Tisti, objavljeni v stilu "ena proti približno" kuharjem
namreč niso uporabni. Če ni znana točno določena vrsta in količina sestavin, potem omake ni mogoče ponoviti v zahtevani identični obliki. Cool

LP
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Spiridon je napisal/a:
Mirno lahko rečem, da tukaj nisem zasledil sploh NOBENEGA recepta. Tisti, objavljeni v stilu "ena proti približno" kuharjem
namreč niso uporabni. Če ni znana točno določena vrsta in količina sestavin, potem omake ni mogoče ponoviti v zahtevani identični obliki. Cool

No, ja, čisto tako tudi ni. Kdor išče, ta najde.
choco_chili

Odgovor Napisal/-a choco_chili »

Za najpogumnejše po vrsti 2,5 kg red habanerov, 2,2 kg bhut jolokia in 1,7 kg moruga scorpion ;)

Kot zanimivost, pa barvno do sedaj najlepši čili bhut jolokia v rastafari barvah ;) Prav zanimivo, kako nas mati narava preseneča in očara

Sem se pa včeraj opogumil in poskusil svežo letino moruga scorpion (odgriznil polovičko z želom enega manjšega). Prvih 5-10 minut hudo v ustih za popzdit, potem sem mislil, da sem že mimo hudega, pa sem se zmotil, ker je bilo nekaj naslednjih ur, kot da imam žerjavico v želodcu.

juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

džizs @choco-cili, s to količino "položiš" polovico Ljubljane. Noro.

Verjetno bodo na seznamu omake.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Choco_chili, za takle arsenal bi pa že skoraj potreboval dovoljenje za orožje Wink ! Po mojem pri vas to sezono ne bo nobene viroze, tole pobije vse viruse in bakterije.
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Ja,pa verjetno bo šlo tudi manj kurjave, Smile saj vas bodo greli čiliji.Bi bilo pa zanimivo videti še goro čilijev od pajo-ta.
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Jaz si do sedaj še nobenega od teh tvojih Twisted Evil nisem upala niti posejat.
Mislim, da letos ne boš rabil nič kurjave._________________
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Choco_chili, pazi, da ne pride do samovžiga Very Happy

Iz koliko grmov pa si tole obral?

LP_________________mfranc
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Prav ne morem nehat; če gresta Choco_chili in Pajo z luknjastima cizama pridelkov mimo parlamenta, smo rešeni Wink ! Saj vem, o politiki ne bomo, ampak bi pa bil žur Laughing .
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Asociacija: čisto majčkeno čilijevega prahu bi jim posula po rolah WC papirja Wink Embarassed Embarassed .

choco_chilli: kapo dol!
Odgovori