Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Petrović - naročilo jesen 2015
Moderator: Melona
Zdravo Irena
Rada bi naročila nekaj vrtnic pri Petroviču
Angleške
NOBLE ANTONY 1KOS
THE GENEROUS GARDENER 1KOS
Massardove
FROUFROUTANTE JACKY 1KOS
MAMIE DITTIERE 1KOS
Sem vesela da takole organizirate nakup, saj imam slabe izkušnje z nakupi v vrtnarijah in marketih pri nas, pa še drage so.
Lep pozdrav_________________So rože kar tako in so gartrože
Rada bi naročila nekaj vrtnic pri Petroviču
Angleške
NOBLE ANTONY 1KOS
THE GENEROUS GARDENER 1KOS
Massardove
FROUFROUTANTE JACKY 1KOS
MAMIE DITTIERE 1KOS
Sem vesela da takole organizirate nakup, saj imam slabe izkušnje z nakupi v vrtnarijah in marketih pri nas, pa še drage so.
Lep pozdrav_________________So rože kar tako in so gartrože
-
Pozdravljena Irena,
Tukaj je moj seznam vrtnic, ki bi jih rada naročila:
Austinove:
BROTHER CADFAEL (1 kos)
L.D. BRAITHWAITE (1 kos)
Massadove:
LES BLOUSES ROSES (1 kos)
Zgodovinske:
MME. ANTOINE MARY (1 kos)
CAPTAIN PHILIP GREEN (1 kos)
BLAIRII 2 (1 kos)
MME. ALFRED DE ROUGEMONT (1 kos)
LOUIS XIV (1 kos)
CRIMSON GLORY CLG. (2 kosa)
FERDINAND PICHARD (1 kos)
MME. LOUISE PIRRON (1 kos)
SOUVENIR DU DR. JAMAIN (1 kos)
Najlepša hvala
Barbara
Tukaj je moj seznam vrtnic, ki bi jih rada naročila:
Austinove:
BROTHER CADFAEL (1 kos)
L.D. BRAITHWAITE (1 kos)
Massadove:
LES BLOUSES ROSES (1 kos)
Zgodovinske:
MME. ANTOINE MARY (1 kos)
CAPTAIN PHILIP GREEN (1 kos)
BLAIRII 2 (1 kos)
MME. ALFRED DE ROUGEMONT (1 kos)
LOUIS XIV (1 kos)
CRIMSON GLORY CLG. (2 kosa)
FERDINAND PICHARD (1 kos)
MME. LOUISE PIRRON (1 kos)
SOUVENIR DU DR. JAMAIN (1 kos)
Najlepša hvala
Barbara
Moj seznam vrtnic za naročilo za Ireno za jesen, vsake vrtnice po 1 kos.
Naročila bi še vrtnico Marechal Tito (Altesse), ki je ni na seznamu. G. Petrović mi je sporočil, da so sadike še majhne in da jo bo mogoče dobiti le v primeru, če bo sadika dovolj velika. Zato te, Irena, lepo prosim, če lahko k naročilu dodaš še njo.
Zelo rada bi imela še galsko vrtnico Rosa gallica officinalis, ki je na našem seznamu ni, v vaši vrtnariji pa je še na seznamu.
Najlepša hvala za trud in potrpljenje!
Zgodovinske sorte:
SCHNEEWITCHEN 1901
Massadove vrtnice:
Centenaire de l'Hay les Roses
CLAIR DE PLUME
FLORAJET
Warnerjeve vrtnice:
RHAPSODY IN BLUE
Austinove vrtnice:
GOLDEN CELEBRATIONNazadnje urejal/a mamy 06 Okt 2015 10:02; skupaj popravljeno 1 krat
Naročila bi še vrtnico Marechal Tito (Altesse), ki je ni na seznamu. G. Petrović mi je sporočil, da so sadike še majhne in da jo bo mogoče dobiti le v primeru, če bo sadika dovolj velika. Zato te, Irena, lepo prosim, če lahko k naročilu dodaš še njo.
Zelo rada bi imela še galsko vrtnico Rosa gallica officinalis, ki je na našem seznamu ni, v vaši vrtnariji pa je še na seznamu.
Najlepša hvala za trud in potrpljenje!
Zgodovinske sorte:
SCHNEEWITCHEN 1901
Massadove vrtnice:
Centenaire de l'Hay les Roses
CLAIR DE PLUME
FLORAJET
Warnerjeve vrtnice:
RHAPSODY IN BLUE
Austinove vrtnice:
GOLDEN CELEBRATIONNazadnje urejal/a mamy 06 Okt 2015 10:02; skupaj popravljeno 1 krat
-