Sem vesela da takole organizirate nakup, saj imam slabe izkušnje z nakupi v vrtnarijah in marketih pri nas, pa še drage so. Lep pozdrav_________________So rože kar tako in so gartrože
Zgodovinske: MME. ANTOINE MARY (1 kos) CAPTAIN PHILIP GREEN (1 kos) BLAIRII 2 (1 kos) MME. ALFRED DE ROUGEMONT (1 kos) LOUIS XIV (1 kos) CRIMSON GLORY CLG. (2 kosa) FERDINAND PICHARD (1 kos) MME. LOUISE PIRRON (1 kos) SOUVENIR DU DR. JAMAIN (1 kos)
Najbrž bom do zadnjega dne čakala na oddajo. Težko je izbrati, če je premalo primernega prostora za vrtnice in preveliko želja ;). Znano, kajne V veliko pomoč mi je, ker je vse na enem mestu: Mali rožni vrt.
Moj seznam vrtnic za naročilo za Ireno za jesen, vsake vrtnice po 1 kos. Naročila bi še vrtnico Marechal Tito (Altesse), ki je ni na seznamu. G. Petrović mi je sporočil, da so sadike še majhne in da jo bo mogoče dobiti le v primeru, če bo sadika dovolj velika. Zato te, Irena, lepo prosim, če lahko k naročilu dodaš še njo. Zelo rada bi imela še galsko vrtnico Rosa gallica officinalis, ki je na našem seznamu ni, v vaši vrtnariji pa je še na seznamu. Najlepša hvala za trud in potrpljenje!
Zgodovinske sorte: SCHNEEWITCHEN 1901
Massadove vrtnice: Centenaire de l'Hay les Roses CLAIR DE PLUME FLORAJET
Warnerjeve vrtnice: RHAPSODY IN BLUE
Austinove vrtnice: GOLDEN CELEBRATIONNazadnje urejal/a mamy 06 Okt 2015 10:02; skupaj popravljeno 1 krat
Mene tudi... od oddanega naročila nisem dobila nobenega sporočila o potrditvi. Ireni sem pred 2 dnevi poslala tudi zasebno sporočilo pa še ni odgovora.
To je moje prvo naročilo in res upam, da bomo vsi prišli do naših vrtnic